kuşluk?(ana sayfadaki tavuk)

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve deep_fly tarafından 5 Mart 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. deep_fly
    Offline

    deep_fly Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    161
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    0
    ana sayfadan aldığım bilgilere göre tavuktaki taşlıkta 3 gr yağa karşılık 30 gr protein belirtiliyo(100 gr)buda gerçekten iyi.
    taşlık tüketen var mı?hocalardan yardım:)
     

    Ekli Dosyalar:

  2. Only Rocky
    Offline

    Only Rocky Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2007
    Mesajlar:
    104
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Sporcu
    Yer:
    Denizli
    ben orası tavugun neresi tam cözemedim bunu alırken taşlık diyemi alıyosun kasaptan deepfly ?
     
  3. deep_fly
    Offline

    deep_fly Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    161
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    0
    evet.kilosuda 3-4 ytl civarında.tadı da fena değil:)
     
  4. pastnova
    Offline

    pastnova Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    345
    Beğenileri:
    150
    Ödül Puanları:
    53
    Sadece protein değerleriyle yola çıkmak çok doğru değil.Aminoasit profilllerini incelemek lazım ;)
     
    deep_fly bunu beğendi.
  5. bonatschi
    Offline

    bonatschi Özel Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2006
    Mesajlar:
    3.855
    Beğenileri:
    4.910
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Londra
    Her türlü sakatatta çok çok yüksek değerlerde kolesterol vardır.
    Lütfen bunu gözardı etmeyiniz.
     
    deep_fly bunu beğendi.
  6. küçük kemik
    Offline

    küçük kemik Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2009
    Mesajlar:
    233
    Beğenileri:
    58
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    izmir
    Tavuk eti Aminoasit profilllerini nerede okuyabiliriz ?
     
  7. bonatschi
    Offline

    bonatschi Özel Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2006
    Mesajlar:
    3.855
    Beğenileri:
    4.910
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Londra
    vandamme bunu beğendi.
  8. pastnova
    Offline

    pastnova Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    345
    Beğenileri:
    150
    Ödül Puanları:
    53
    deep_fly ve bonatschi bunu beğendi.
  9. smltncr
    Offline

    smltncr Yeni Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2008
    Mesajlar:
    575
    Beğenileri:
    214
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Denizli
    ben taşlığını değilde daha çok tavuğun ciğerini severim onda ne kadar protein var
     
  10. SCHWARZXXL
    Offline

    SCHWARZXXL Özel Üye

    Katılım:
    15 Mart 2006
    Mesajlar:
    3.591
    Beğenileri:
    4.610
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    taşlık ayrıca satılıyor ama sert oluyor. kolesterol değeri de yüksek bonatschi'nin belirttiği gibi. pişirme yöntemlerini bilenler paylaşırsa deneriz yine de.
     
  11. deep_fly
    Offline

    deep_fly Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    161
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    0
    artik düdüklü tencereyle eküri oldum zaten:) basıyorum içine:) bi de bi sorum olucaktı,çiğ yumurta galiba vucuttan atılıyo,pek, b, 10-20 tane yumurtayı düdüklü tencerede kaynatsam sonra dolaba koysam protein değerini etkiler mi?iyi pişmiş yumurta daha mı çok tok tutar?
     
  12. yalnızkovboy_89
    Offline

    yalnızkovboy_89 Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2009
    Mesajlar:
    916
    Beğenileri:
    378
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Endüstriyel Otomasyon
    Yer:
    İstanbul
    dolapta protein değerlerini kaybedermi bilemicem ama iyi pişmiş yumurtanın daha tok tuttuğunu okumuştum
     
    deep_fly bunu beğendi.
  13. Gray Wolf
    Offline

    Gray Wolf Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2008
    Mesajlar:
    533
    Beğenileri:
    266
    Ödül Puanları:
    0
    Bi ara protein içeiği ve minarel içeriği zenginliğinden dolayı ciğer yiyordum ama daha sonra içeriğine baktım ki çok yüksek oranda kolesterol ve zehirlercesine A vitamini içeriyor. Burdan çıkardığım sonuç sakatatların çok sağlıklı olmadığı ve sürekli yemeye uygun olmadığıdır.

    http://www.acaloriecounter.com/food/chicken-liver-all-classes-cooked-pan-fried

    saygılar...
     
    deep_fly bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş