Kriyus Yağ Yakımı Günlüğü

Konusu 'Yağ Yakımı Günlüğü' forumundadır ve Kriyus tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. Kriyus
    Offline

    Kriyus Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2014
    Mesajlar:
    64
    Beğenileri:
    70
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Ankara
    Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 3 4 ay önce bulka başladım 75 kg yi gördüm şuan 71 kg oldum yağ oranım %14 civarı ve artık karın kaslarımı görmek istiyorum güzel bir şekilde bu yüzden yağ yakımına başlamaya karar verdim programı baya sade tuttum günde 2000 kalori almaya dikkat edicceğin kg başı 1 gr yağ 2.5 protein 2 -3 gr arasıda karbo almaya çalışacağım örnek olarak

    Kahvaltı : 200 ml süt 50 gr yulaf , 50 gr lor 2 tam yumurta

    ögle : 120 gr makarna 150 gram tavuk haşlanmış

    akşam 120 gr makarna 150 gr tavuk haşlanmış

    ek olarak 150 gr tam buğday ekmeği yaklaşık 5 veya 6 dilim oluyor ögünlere dağıtıyorum
    50 gr fıstık tüketiyorum veya bağdem
    250 gr yoğurt veya süt tüketiyorum yatmadan 1 saat önce.

    hepsi 2100 2200 civarı kalori yapıyor gelişmeleri buraya yazarım inşallah az kas kaybı ile devam ediceğim

    ölçülerim
    omuz 128
    kol 37
    bel 82
    bacak 57
    gögüs 108

    hedefim belimi 76 77 cm yapmak ve diğer bölgelerden ölçü kaybetmemek özellikle kol kısmında büyük takıntım olduğu için ekstra dikkat ediceğim gelişmeleri 2 3 güne bir aktarmaya çalışacağım iyi sporlar herkese.

    boyum 179 bu arada
     
  2. Kriyus
    Offline

    Kriyus Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2014
    Mesajlar:
    64
    Beğenileri:
    70
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Ankara
    biraz alkol sorunum var karacigerime iyi gelsin diye 2 3 güne bir enginar yiyorum değerlerimi düzenliyor ayrıca tavuk haşlamadan sıkılan arkadaşlar için çok faydalı birşey keşfettim adıda demir döküm tava yaklaşık 80 tl ye temin edebiliyorsunuz haşlamadan bıkanlar için bire bir 0 yağ ile mangal tadı alıyorsunuz resmen harika birşey demir döküm tavayı alın yüksek ateşte 10 dk bekletin isterseniz çok az yağ gezdirin 10 dk sonra tavuklarımızı atıyoruz 45 sn 1 dkde bır cevırıyoruz yaklasık 5 dk pısırdıkten sonra işte mangal etimiz hazır oluyor keşke daha önceden alsaymışım haşlama gibi birşeye katlanmak zorunda olmuyorsunuz ve yemesi çok kolay lezzetli tavsiye ediyorum herkese :)
     

Sayfayı Paylaş