konserve ton balığı

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve umd07 tarafından 17 Mart 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. umd07
    Offline

    umd07 Üye

    Katılım:
    24 Şubat 2012
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    konserve ton balığı normal alabalık kadar yararlımı yani yenmelimi?
     
  2. jackmaldow
    Offline

    jackmaldow Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    293
    Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    LA / California
    Ton balığı yeme hele konservesini hiç yeme ağır metaller barındırır.
    Doğal alabalık en iyisi bulduysan afiyet olsun :)
     
  3. bravehearts
    Offline

    bravehearts Üye

    Katılım:
    27 Ocak 2011
    Mesajlar:
    239
    Beğenileri:
    143
    Ödül Puanları:
    53
    Ton balığını neden tercih ederiz ?
    Bunun cevabını maddelere bağlayarak açıklamak daha doğru olur
    -Zahmetsiz kapağını aç pişir ye.
    -Kılçık derdi yok.
    -Gaz derdi yok(babam anlatırdı çakmağı altına tutar 1-2dk sonra açar yeriz diye) gerçi soğuk bile yenebilir.

    Zararları var mıdır dersen elbette vardır içinde bulundurduğu cıvadan dolayı haftada en fazla 3-4 kere yemenizi tavsiye ediyorum.
     

Sayfayı Paylaş