Kiymali bulgur pilavi

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve alimanavoglu79 tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. alimanavoglu79
    Offline

    alimanavoglu79 Üye

    Katılım:
    29 Aralık 2014
    Mesajlar:
    109
    Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    3
    250 gr kiymayi kavur,3 su bardagi bulguru ekle onuda kavur,5 bardak kaynar suyu ilave et,kisik ateste suyunu cekene kadar pisir,soguyunca at dolaba istediginde yersin.dogalsan soya kiymasiylada yapabilirsin 3 bardak bulguru kavurup 1 bardak soya kiymasini ekle ama soyayi kavurma gerisi ayni.istege gore et suyu,kekik pul biber vs eklwywbiliesin
     
    hayaletfilo ve Juiceles bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş