Kirmizi et pisirme için tava onerisi ?

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve DaiMoNer tarafından 26 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 10 üye.
  1. Bekci
    Offline

    Bekci Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.354
    Beğenileri:
    6.189
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    EU
    İyi et in zaten çok pişirilmemesi gerekir,et nekadar çok pişerse okadar sertleşir ve tadi gider,dışının ızgara içininde pembemsi bir eenkte olması makbuldür.
    Cok çiğ kalıyorsa etinizi mühürledikten sonra daha az ateşte biraz daha pişirenilir yada mühürleme işleminden sonra bi 10-15 dakikada önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirmeniz iyi olucaktır.
    Etiniz kart ise zaten sert bi et olucaktır ne yaparsanız yapın kayış gibi olucaktır:)


    Gesendet von iPhone mit Tapatalk
     
  2. frodobagins000
    Offline

    frodobagins000 Üye

    Katılım:
    20 Şubat 2013
    Mesajlar:
    367
    Beğenileri:
    148
    Ödül Puanları:
    53
    Hocam eskiden pismis etmi varmis diyip arada kacirmanin zarari olmaz heralde denemedim degil :) tad konusunda bu spora baslidigim gun kaybettigim duyularimdan :)

    GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  3. Bekci
    Offline

    Bekci Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.354
    Beğenileri:
    6.189
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    EU
    Eti biraz çiğ yemek makbuldür zaten et çok pişirilmez,eti çok pişirmek eti her yönden öldürür,o yüzden doğru yapıyorsun
    Bütün ahçıların et pişirme tariflerine bakın,eti çok pişirmezler,tabiiki onu pişmişlie çiğ kalması konusunda
    pişirmeninde ince bir çizgisi var.
    [​IMG][​IMG]


    Gesendet von iPhone mit Tapatalk
     
    DaiMoNer bunu beğendi.
  4. GECMİSH
    Offline

    GECMİSH Üye

    Katılım:
    20 Nisan 2014
    Mesajlar:
    171
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben döküm seramik aldım 3. Yapisimda özelliği gitti spray yağ aldım yapismasin diye.Grill tavalara bak sen diğer hepsi yapışır.
     

Sayfayı Paylaş