Kilo Sorununa Karşın Hocanın Verdiği Program

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve HakanOrhan tarafından 12 Eylül 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. HakanOrhan
    Offline

    HakanOrhan Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Herkese merhaba. 1.80 boyunda 55 kiloyum ve zayıflığımdan dolayı baya takıntı yapmıştım vücut geliştirmeyi.1 haftadır başladım.Başlar başlamaz salondaki hocalarımıza asıl amacımın kilo kazanmak olduğunu ve beslenme programı istediğimi söyledim.Hocanın bana verdiği beslenme programına fazlasıyla uyuyorum sadece günde yarım kilo et yeme olayını yapamıyorum.Hem maddi olarak çok külfetli hemde tüketilmesi pişirilmesi uğraştırıcı olduğu için.Bana kalsa bitkisel protein kaynaklarıyla kuru fasulye vs. protein açığını kapatabilirim ama bitkisel ve hayvansal proteinlerin fark ettiğini öğrendim.Sizce yarım kilo etin sağlayacağı protein açığını nasıl kapatabilirim?
     
  2. Danny Boy
    Offline

    Danny Boy Yeni Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    3.254
    Beğenileri:
    8.786
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Medical Laboratory Technician-Public Relations Spe
    Yer:
    İstanbul-Скопје-Београ&#1076
    nasıl maddı olarak kulfetlı anlamdım tavuk etı kılosu 8 tl yarımı 4 tl

    eger bıtkısel alcaksan bunları kombıne etmen gerekır forumu arastırırsan bır cok konu bulcaksın bıtkıslel proteınlerle ılgılı
     
  3. HakanOrhan
    Offline

    HakanOrhan Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Tavuk eti kullanabiliyosak sorun yok.
     
  4. Danny Boy
    Offline

    Danny Boy Yeni Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    3.254
    Beğenileri:
    8.786
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Medical Laboratory Technician-Public Relations Spe
    Yer:
    İstanbul-Скопје-Београ&#1076
    tabıkde kullnabılyoruz bence bıraz arastırma yapmanda fayda var her turlu hayvansal proteın ısını gorcektır

    yanı kırmızı et- tavuk-balık-lor-sut v.b
     

Sayfayı Paylaş