geçen gün üni ye bi beslenme şeysi geldi konuşma yaptı tamda bu konu üzerinde
günlük şeker ihtiyacımız 3-4 gr kadar bişey fakat 30 gr a kadar bu çıkarılabilir ve bi zararı olmaz ama 30 gr dan sonra sorun oluşturuyor. bi tane ufak meyve suyunda bile neredeyse bu kadar şeker var.
ancak şöyle bi durum var ki gerçekten fazla şeker kilo aldırıyo ama yağ olarak ne yazık ki.dışarıdan aldığımız şeker vücuda girdiğinde insülin hemen bunu farkedip şekeri alıp yağ olarak depo ediyor.
eğer ben yağı yakarım sorun olmaz diyorsanız bu iyi bi yöntem ama kardiyoyu kesinlikle arttırmak lazım.
ılık sütle mi yapıyoruz soğuk sütle mi hangisiyle tadı daha iyi olur kardeşim sen bilirsin?
bu arada şeker ve omega 3 konusunda sorucaklarınızı sorabilirsiniz hepsini net bi şekilde cevaplayabilirim
Son düzenleme: 8 Şubat 2012