Kepek Ekmeği vs Tam Buğday Ekmeği

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve fruion tarafından 22 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. fruion
    Offline

    fruion Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    138
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar kendime balık ekmek yapacaktım fırında tam buğday kalmamıştı bende kepek ekmeği aldım.
    aralarında çok fark varmıdır henüz yemedim yemelimiyim kepek ekmeğinide.

    bu arada 3-4 gündür kendime 250grmlık tam buğday veya çavdar ekmeğinden balık ekmek , kıymalı yumurta falan yapıyorum bu uzun vadede bana göbek olarka geriye dönermi.
     
  2. Zizxy
    Offline

    Zizxy Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2016
    Mesajlar:
    703
    Beğenileri:
    187
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mobilya Makina Operatoru
    Yer:
    istanbul
    Bende bilgi istiyorum acaba spor yapanlar icin hangisi daha iyi
     
  3. respect2us.23
    Offline

    respect2us.23 Üye

    Katılım:
    17 Temmuz 2016
    Mesajlar:
    1.275
    Beğenileri:
    688
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Diyetisyen
    Kepek ekmeğinin işlenmiş beyaz un ile yapılan ekmekten pek farkı yok. Sadece içerisine kepek katılıyor ve glisemik indeksi beyaz ekmeğe göre daha düşük.
    Bu yüzden tercihin tam buğday ekmeğinden yana olmalı :)
     
    Barbell Training bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş