Kek, Pasta yapımında kaloriyi düşürme...

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Body.26 tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Body.26
    Offline

    Body.26 Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2011
    Mesajlar:
    128
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Merhaba. İnternette Protein keki, protein kurabiyesi vs. tariflerine bakarken hep yulaf ezmesi, tatlandırıcı, protein tozu ekliyorlar. Düşünüyorum da bunlar gerçekten yağ olarak geri dönmez mi vücuda ? Mesela ben elmalı turtayı severim. Orada un yerine yulaf, şeker yerine tatlandırıcı eklesem, yağı da zeytin yağı olarak seçsem sizce bana yağ olarak döner mi ? Birde yüksek ısıda protein tozunun değerleri kayboluyor diyorlar sizce öyle mi ? Cevabınızı bekliyorum.
     
  2. Ascomycetes
    Offline

    Ascomycetes Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2014
    Mesajlar:
    294
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Eğer çok seviyorsan Cheat meallarında tüketebilirsin (dengeli bir şekilde) onun dışında dediğin gibi yulaf kepeği ve splenta kullanarak yapabilrsin.
     

Sayfayı Paylaş