Kefir ve Süzme Ev Yoğurdu Hakkında

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve MARCELLO tarafından 14 Ekim 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. MARCELLO
    Offline

    MARCELLO Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2011
    Mesajlar:
    62
    Beğenileri:
    86
    Ödül Puanları:
    0
    Değerli arkadaşlar;

    Bildiğiniz gibi kefir ve süzme ev yoğurdu; protein, dallı zincirli aminoasit ve mineraller yönünden çok zengin olan aynı zamanda yoğun miktarda probiyotik içeren kalsiyum zengini faydalı besinlerdir....

    Kefiri ve süzme ev yoğurdunu evde üretmek ve doğal bir Whey Protein kaynağı olarak kullanmak basit bir olay..

    Evde hiç bu ürünü yapıp tüketen var mı içinizde ? Varsa yorumlarını öğrenebilirsem mükemmel olur...
     
  2. semihus
    Offline

    semihus Üye

    Katılım:
    11 Kasım 2010
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    18
    2 haftadır kendim üretiyorum. Ama bu işi sürekli yapmak zor geliyor. Ben biraz pratikleştim bu konuda. Çok vaktimi almıyor. Marketlerdeki 1LT 5TL ye filan satılıyor. Evde yapılan 1.5-2Tl ye geliyor. Ayrıca daha lezzetli. Zayıflamak için kefir diyeti filan yapılıyor ama ben hiç denemedim. Hiçbirşey yemeden içmeden acıktıkça sadece kefir içiliyormuş 2-3 gün. Benim amacım daha çok sağlıkla ilgili.
     

Sayfayı Paylaş