Kaslanmak için illa tavuk göğüsü ve dana eti mi ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve avengeren tarafından 16 Ocak 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. avengeren
    Offline

    avengeren Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    456
    Beğenileri:
    233
    Ödül Puanları:
    53
    Evet soru basit kaslanmak için illa bunlara mı bağlı kalmak gerekir yoksa ciğeri, taşlığı, yüreği, dalağı; bunları yiyerek de kaslanılabilir mi? Çünkü bunların protein değerlerine baktığımda gayet iyi sayılır.
     
  2. uzzman
    Offline

    uzzman Yeni Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2012
    Mesajlar:
    280
    Beğenileri:
    52
    Ödül Puanları:
    0
    Et kadar kaliteli protein içerdiğini düşünmüyorum ayrıca tavuk gibi çok tüketirsen kötü kolesterolün patlama yapat, kalp ve damar sorunları ortaya çıkar.
     
    avengeren bunu beğendi.
  3. avengeren
    Offline

    avengeren Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    456
    Beğenileri:
    233
    Ödül Puanları:
    53
    Tabiki doğrudur ama arada bir yemekte bir sakınca yoktur heralde.
     
  4. Kauss
    Offline

    Kauss Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.658
    Beğenileri:
    1.421
    Ödül Puanları:
    123
    Yapılış şekilleri de önemli bir unsurdur. Örneğin çok fazla yağda yaparsan bu yararlı olmaz zararlı olur. Ayırca sadece tavuk ve et olarak düşünme proteinleri. Beyaz et seçeneğin de var. Bir de bitkisel proteinlere de yönelebilirsin. Bitkisel proteinlerde kalitelidir.
     
    avengeren bunu beğendi.
  5. alexbaysu
    Offline

    alexbaysu Üye

    Katılım:
    29 Kasım 2012
    Mesajlar:
    195
    Beğenileri:
    55
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Tavukla sakatat bir tutulmalidir.Tavugun gogsu hem yuksek miktarda protein icerir hemde az yag icerir.Sakatat tuket ama bir tavuk yada kirmizi et kadar cok tuketme
     
    avengeren bunu beğendi.
  6. avengeren
    Offline

    avengeren Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    456
    Beğenileri:
    233
    Ödül Puanları:
    53
    Teşekkürler. Onları da haşlama, az yağ da pişiriyorum ya da annem öyle pişiriyor.
    Tabiki de dediğiiniz tavuk kadar çok tüketmiyorum ama zaman zaman tüketmekten de kaçınmıyorum.
     

Sayfayı Paylaş