Karbonhidrat Kaynağınız Nedir?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve basemode tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Karbonhidrat Kaynağınız Nedir ?

  1. Yulaf Ezmesi

    39,3%
  2. Beyaz Pirinç

    17,9%
  3. Mercimek

    3,6%
  4. Esmer Pirinç

    7,1%
  5. Fasulye

    oy sayısı 0
    0,0%
  6. Nohut

    oy sayısı 0
    0,0%
  7. Muz

    oy sayısı 0
    0,0%
  8. Diğer

    32,1%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 13 üye.
  1. C18H22O2
    Offline

    C18H22O2 Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2015
    Mesajlar:
    50
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Esmer bulgur, dışarıda yemek zorunda kalırsam normal bulgur yiyorum kh olarak. Bulgur varken diğerleri (yulaf hariç) saçma bir tercih geliyor en iyisi varken niye diğerlerini tüketelim ki? Esöer bulgur hem diğerlerinden daha düşük gi e sahip hemde lif oranı diğerlerinden daha yüksek.
     
    Limm10 bunu beğendi.
  2. fbirfn
    Offline

    fbirfn Üye

    Katılım:
    19 Ekim 2014
    Mesajlar:
    399
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yulaf,pirinç,baklagiller


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  3. basemode
    Offline

    basemode Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    37
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    fiyatı ne kadar ve migrosta var mı ?
     
  4. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    esmerle normal bulgur arasında fark yoktur arkadaşım
     
    basemode bunu beğendi.
  5. basemode
    Offline

    basemode Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    37
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    tadımı farklı sadece yani neden 2 ürün var onu anlamadım ?
     
  6. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    bulgur yetiştirme yerlerine göre değişir içerik olarak esmer ve normal bulgur aynıdır kepekliye ek bişeyler koyabılıyorlar fakat kepekli tüketmeni tavsiye etmem besin değerlerini düşürüyolar içerisinde şeker oluyor

    http://www.durubulgur.com/Urunler/48/Esmer-Pilavlik-Bulgur/Esmer-Pilavlik-Bulgur.aspx
    http://www.durubulgur.com/Urunler/61/Ince-Pilavlik-Bulgur/Ince-Pilavlik-Bulgur.aspx
    esmer diğeri normal besin değerleri aydırı g.i de aynıdır fakat kepekte değişiiyor

    http://www.durubulgur.com/Urunler/241/Kepekli-Pilavlik-Bulgur/Kepekli-Pilavlik-Bulgur.aspx
     
    basemode bunu beğendi.
  7. basemode
    Offline

    basemode Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    37
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Anladım sağol. :)
     
  8. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    attım bak burdan bak
     
  9. basemode
    Offline

    basemode Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    37
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    yani pirinçdeki kadar fark yoksa pek sorun olmaz zaten.
     

Sayfayı Paylaş