kabak graten

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve PİNKO tarafından 2 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. PİNKO
    Offline

    PİNKO Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Meslek:
    psikolog
    Yer:
    istanbul
    şöyle bi baktım bu tarifi bulamadım..

    malzemeler: kabak, peynir, dere otu

    kabakları suda çatal rahatça batacak kıvama gelene dek haşlayın.
    haşlanan kabağı ikiye bölüp içini çıkartın. içine peyniri yayın. (peynirin içine minicik soğan doğrarsanız daha lezzetli olur.) üzerine dere otu serpiştirin.
    ısınmış fırına atın ve 15 dk pişirin.

    diğer bir kabak graten için; proteinli bişeyler olsun derseniz:
    peynir harcı yerine yarı pişmiş kıymalı harç koyabilirsiniz. aynı şekilde pişiyor.

    normalde üzerine beşamel sos iyi olur ama karbonhidratlı tarif veremem :lol:

    hadi bakalım afiyet olsun.
     

Sayfayı Paylaş