Malzemeler 75-100 gr Kaşar peyniri rendesi veya dilim kaşar 2 Yumurta 1 Domates 2-3 Biber (isteğe bağlı) Karabiber (isteğe bağlı) Tuz (isteğe bağlı) YapılışıDomatesi ve biberi küçük küçük doğrayıpp tavada az zeytinyağlı ile 1-2 dk kavurun. Sonra üstüne tuz,karabiber,pul biber ve 2 yumurtayı kırıp iyice karıştırarak pişirin. Piştikten sonra üstüne kaşarlı eşit olarak dağıtıp üstüne bir kapakla kapatın. Kaşarlar eridikten sonra yiyebilirsiniz. Afiyet olsun..
spora başlamadan önce sürekli tüketirdim mükemmel tadı var fakat artık yiyemiyorum kaşar peyniri çok yağ içeriyor
Tadı normal menemene veya omlete oranla daha iyi oluyor (şahsi görüşüm). Kaşarı Light Kaşar kullanabilirsiniz. Artık her gün yiyeceğim öğünlerden birisi olacak. Çünkü yumurtayı nasıl olursa olsun zor yerdim böyle daha iyi oluyor.