Kızarmış Tavuk ?

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve MesutG tarafından 12 Ocak 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. MesutG
    Offline

    MesutG Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2010
    Mesajlar:
    259
    Beğenileri:
    186
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    16 Yaşındayım 1.65 boy ve 60 kiloyum. VG de yeniyim. Hocam Aminoasit hapı kullanmama gerek olmadığını Karbonhidrat tüketip kilo almamı söledi evde yapıp tüketebilceğim basit besinler önerirseniz memnun olurum. Ayrıca Her idman çıkısında kızarmış tavuk satan yerlere gidip Bi yarım kızarmış tavuk yiyorum ama forumda gördüğüm kadarıyla Harşlanmış olarak tüketilmesi gerekiyormus. Bir sıkıntı olur mu Fark nedir ?
     
  2. arsonist
    Offline

    arsonist Üye

    Katılım:
    13 Ocak 2009
    Mesajlar:
    193
    Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    38
    Senin yediğin sağlıksız yağlarda kızartılıyor ve yağ oranı yüksek.Kızartmaları komple hayatında çıkarman gerekecektir ciddi iş yapmak istiyosan.forumu da araştır beslenme bölümünde cok güzel yazılar var
     
  3. MesutG
    Offline

    MesutG Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2010
    Mesajlar:
    259
    Beğenileri:
    186
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    Bildiğim kadarıyla Fırında kızartılmış Tavuk la aynı oluyorlar . Ve yag sürülmüyor sanırım Haksız mıyım ?.
     
  4. AnkTıp92
    Offline

    AnkTıp92 Üye

    Katılım:
    24 Eylül 2010
    Mesajlar:
    395
    Beğenileri:
    131
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Tıp Fakültesi Öğrencisi
    Yer:
    Ankara
    Izgara tavuksa eğer yediğin yağda kızartılmıyor ama derin yağın içinde kızartılan özellikle dışarıda satılanlardan uzak dur.
     
  5. arsonist
    Offline

    arsonist Üye

    Katılım:
    13 Ocak 2009
    Mesajlar:
    193
    Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    38
  6. MesutG
    Offline

    MesutG Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2010
    Mesajlar:
    259
    Beğenileri:
    186
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    yok yok hani bu piliçciler varya cam kenarı vitrinlerinde fırın var dönerek pişiyor bütün piliç onlardan bahsediyorum
     
  7. angel9
    Offline

    angel9 Üye

    Katılım:
    30 Kasım 2010
    Mesajlar:
    164
    Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    istanbul
    o piliçler dönmeye başlamadan önce nar gibi olsun die yag sürülüo die biliorum
     
  8. AhmetArda
    Offline

    AhmetArda Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    60
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    0
    yemek istemezsen derisini at . gerisi yarar kardeşim götür afiyet olsun
     
  9. boragokcan
    Offline

    boragokcan Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2010
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    muahsebe
    Yer:
    istanbul
    herşeyi bu kadar inceleyip dert etmeyin :) bende derisini komple atıp sadece gögüs kısmını yiyiyorum geriye kalan kısımları evdekilere bırakıyorum bahsettigim tavuk çevirme
     
  10. MesutG
    Offline

    MesutG Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2010
    Mesajlar:
    259
    Beğenileri:
    186
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Kocaeli
    PEki Sağolun yorumlar için.thums:
     
  11. sultanmehmed
    Offline

    sultanmehmed Üye

    Katılım:
    31 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.182
    Beğenileri:
    2.501
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul/Fatih
    dünyanın en lezzetli yiyeceği bence bu hazır kızarmış tavuklar , dışarda satılan çevirme piliçler yani ..
    bende bir kez sormuştum çevirme piliç satan bir yere bunlara yağ sürüyomusunuz diye , adam hayır kendi yağında pişiyor demişti , bundan sonra her aldığım yediğim yere soruyım , bakalım cevapalr ne olacak ???
     
  12. fitnessboy
    Offline

    fitnessboy Yeni Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2011
    Mesajlar:
    255
    Beğenileri:
    169
    Ödül Puanları:
    0
    Kızarmış tavuk yemende benim bildiğim açıdan tek bir sorun olur o da sindirim süresi uzar kızarmış tavukta 7 ile 8 saat sindirimi zordur ancak haşlanmış tavukta 3 ile 4 saat arası sindirim olur bu açıdan haşlanmış tavuk tavsiye ederim sindirim açısından ancak lezzet açısından tabiki kızarmış tavuğu tek geçerim.
     
  13. SlipKnoT16
    Offline

    SlipKnoT16 Üye

    Katılım:
    19 Haziran 2011
    Mesajlar:
    659
    Beğenileri:
    228
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bursa- Ankara(okuyor)
    her antremandan sonra yarım ekmek döner yerim biraz kazık fiyata ama olsun civarda başka dönerci yok :D ve yağ kullanmıyolar kızartırken tavugu kesip demire yapıştırıyolar ateşin etrafında dönüyo kendi yağında kızarıyo yani afiyetle yiyebilirsiniz :)
     

Sayfayı Paylaş