Kıyma ve...

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve TurTaa tarafından 7 Haziran 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. TurTaa
    Offline

    TurTaa Yeni Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2009
    Mesajlar:
    460
    Beğenileri:
    121
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba,
    İki sorum olacak,
    1.si Kıyma tüketmek,yağ almak istemeyen ve cardio yapan biri için ne kadar ters bir öğün,kıymadaki yağ oranı ,tavuk göğsüne göre ne kadar fazla ,annem sürekli köfte yapıyor bunun için sordum.

    2.si
    Ben hacim yaparken,aynı zamanda göbekte yapmış oldum.
    Göbeği eritmek için,2 gün cardio 3 gün ağırlık antrenmanı şeklinde gidicem.

    Cardio yu hayatımda hiç yapmadım,aç karna yapmak daha doğru galiba,body yapan biri cardiodan sonra ne yemeli ?
     
  2. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    887
    Beğenileri:
    515
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    ister cardıo ister body olsun antrenmanlardan hemen sonra 5-10 dk icinde basit seker almalısın insülin seviyesi icin 20-30 dk sonra kompleks karbonhidrat ve protein almalısın
    köfte yerken yagsız kıyma tercih edersen daha dogru olur tavuk fleto balık yumurta beyazı yagsız besinler icin iyi bir tercih olur sabah yag asitleri serbest dolastıgı icin cardio yapmak daha faydalı olur
     
    umutn bunu beğendi.
  3. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    586
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Köfte yaparken annen ekmek parçalarıda koyuyordur belki harcını hazırlarken,ben köfteyi yulaf-yagsız kıyma-maydanoz-domates-sogan la yapıyorum...
     
  4. diego7
    Offline

    diego7 Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2009
    Mesajlar:
    283
    Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    0
    darknesssword bu yulaf sevdası nedir :D
    köftede ilk kez duyuyorum yulafı,nasıl oluyor peki?
     
  5. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    586
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Kıymayla yogurup ızgaraya atıyorum dene sende diego7 cok iyi oluyor..;-)
     
  6. diego7
    Offline

    diego7 Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2009
    Mesajlar:
    283
    Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    0
    hem kaliteli karbo. hem de kaliteli pro. diyorsun,tamam denerim bi kere,inş. et ziyan olmaz :D zaten ateş pahası haftada 1 ya da 2 kez anca yiyebiliyoruz
     
  7. Caribbean T
    Offline

    Caribbean T Üye

    Katılım:
    29 Nisan 2010
    Mesajlar:
    321
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci & Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Kıymaya yulaf mı koyulur ya tadını kaçırırsın :)
     
  8. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    586
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Her şekilde yerim .d yeterki kalıteli karbo ve prot. olsun;-)
     
  9. TurTaa
    Offline

    TurTaa Yeni Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2009
    Mesajlar:
    460
    Beğenileri:
    121
    Ödül Puanları:
    0
    ilk defa duydum ben yağsız kıymayı :) bildiğimiz eti parçalayıp kıyma yapıolar galiba
     
  10. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    586
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Eti kıyma makınasına atıp kıyıyorlar,tabı içine katı yagı abananlarda var..
     
  11. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    887
    Beğenileri:
    515
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    yagsız dana eti diyebilirsin kasaba:) ben öyle alıyorum icine ekmek vs koymuyorum hic kıyma harcından cok az alıp yoguruyorum sonrada teflon tavada yapıyorum süper oluyor

    Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:49 ----------

    yulaf ezmesini bir türlü bulamadım bulursam mutlaka bende deneyecegim
     
  12. diego7
    Offline

    diego7 Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2009
    Mesajlar:
    283
    Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    0
    dishiwelet çoğu süper markette var,fiyatı da fena değil,sadece lezzetli değil :)
     
  13. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    887
    Beğenileri:
    515
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    diego7 supermarketlerede baktım ama cornflakes seklinde var ben sadece yulaf ezmesini istiyorum ama bulamadım iste
     
  14. diego7
    Offline

    diego7 Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2009
    Mesajlar:
    283
    Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    0
    eti lifalif yulaf ezmesi benim aldığım,tansaşa bi bakın,sürekli ordan alıyorum
     
  15. TurTaa
    Offline

    TurTaa Yeni Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2009
    Mesajlar:
    460
    Beğenileri:
    121
    Ödül Puanları:
    0
    eti yulaf ezmesini sütle karıştırınca gayet güzel oluyor tadı,yada ben alıştım bilmiorum,tek zorlandığım yiyecek lor.
     
  16. diego7
    Offline

    diego7 Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2009
    Mesajlar:
    283
    Beğenileri:
    181
    Ödül Puanları:
    0
    o da karpuzla çok güzel oluyor :)
     
  17. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    887
    Beğenileri:
    515
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    diego7 evet bu var biliyorum ama cornflakes tarzı istemiyorum ben
     

Sayfayı Paylaş