Malzemeler:
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
tavuk göğsü (250-500gram)
mantar (10-15 adet orta boy yeter)
köri tozu
un
süt
tuz
Yapılışı:
Önce sosusumuzu hazırlayalım bir kabın içine 1 bardak süt 1 tatlı kaşığı köri tozu 1 çay kaşığı tuz bir tepeleme tatlı kaşığı un hepsini kabın içinde iyice çırpalım sos hazır kenarda beklesin
Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp az yağlı tavada hafif beyazlaşıncaya kadar pişirin ve arkasından doğranmış biberleri tavaya atıp hepsini orta ateşte pişirin biberler biraz pişince arkasındanda mantarları atıp hepsini güzelce pişirin ve hazırladığınız sosu dökün orta ateşte bir kaç dakika pişirin tamamdır
Afiyet olsun tadı harika bir yemektir tavuktan bıkanlar çok sevecekler
NOT:Vok tavanız varsa onda yapın
-
- Dosya Boyutu:
- 87,2 KB
- Görüntüleme:
- 389
-
- Dosya Boyutu:
- 62,1 KB
- Görüntüleme:
- 384
-
- Dosya Boyutu:
- 78,8 KB
- Görüntüleme:
- 406
-
- Dosya Boyutu:
- 67,4 KB
- Görüntüleme:
- 364
-
- Dosya Boyutu:
- 93,2 KB
- Görüntüleme:
- 400
-
- Dosya Boyutu:
- 81,6 KB
- Görüntüleme:
- 414
-
- Dosya Boyutu:
- 74,7 KB
- Görüntüleme:
- 446
Son düzenleme: 14 Ekim 2012
uzzman ve carmelo114 bunu beğendi.