Arkadaşlar ben önceden tavuk göğsünü haşlama yerdim ama artık tost makinesinde baharat katarak yapıyorum yağ hiç katmıyorum kendi kendine suyuyla kızarıyo sorum şu ızgaramı daha iyi olur haşlamamı hangisi diyet açısından daha iyi olur? yardım edin lütfen. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende makinede dediğin gibi yapıyorum, yag koymadıgımız için 23 gr protein 1 g yag alıyoruz, haslasan belki 1 g yag gider... Fark yok devam et iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende aynı sistemi yapıyordum. Haşlama gına getirdi. Yağsız şekilde teflon tavada kızartıyorum. Sıkıntı olmuyor anlayacağın. Bak ağzının tadına. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım sağolun arkadaşlar 1 g yağdanda sıkıntı olmaz ya ızgaraya devam iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Moonster ızgara yaptığımızdamı 10 gr alıyoruz? Yada haşlamada mı aynı arkadaş 1 gr dedi de. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
proteinleri çiğ sindirmektense pişmiş sindirilmesinin daha faydalı olduğunu duymuştum ızgarada pişirme tabakasına temas eden yerler çok pişerken iç kısımlar daha az pişmekte ve farkında olmadan çiğ kalabilmektedir. haşlama yaparkende çok uzun süre haşlarsanız besin değerleri azalacaktır buna dikkat ederek: hem sağlık hemde daha verimli sindirim için abartıya kaçmadan haşlamanın daha iyi olduğu kanaatindeyim
Haşlama yaptığında et kendi yağını suya bırakıyor ve dolayısıyla daha az yağ oranı oluyor.%2-3 civarında. Ama yiyebilirsen tabiki=)