izgara etler

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve bossblitz tarafından 1 Şubat 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. bossblitz
    Offline

    bossblitz Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2010
    Mesajlar:
    85
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar benim bi sorum olucak simdi herkes yemek programinda yazarken 100 gram izgara biftek cart curt diye yaziyor hergün gidip bi lokantadan izgara et mi aliyorsunuz yoksa hergün izgara mi yapiyorsunuz ??? eger 2sinden biriyse cevabiniz ben teflon tava aldim yag kullanmadan pisiriyorum bu izgaranin yerini tutarmi bide zararlimi ?
     
  2. emo95
    Offline

    emo95 Üye

    Katılım:
    14 Ekim 2010
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    ızgaradan kasıt o aslında tavada flan yapmak ızgaraya giriyor

    Biliyosun normalde tuz fazla önerilmiyor o yüzden tavsiyem

    tavaya çok az yağ dök yağ kızınca tavuğu at içine bi süre sonra üstüne çok az tuz pulbiber nane karabiber ekle çok lezzetli oluyor.Ayrıca yağa pişerken meyve suyu koyarrsan farklı bi lezzeti oluyor.Bizzat denedim hoş bi tadı oluyor.
     
  3. bossblitz
    Offline

    bossblitz Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2010
    Mesajlar:
    85
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    yani herkesin izgaradan kasti tavada yagsiz tuzsuz yaptigimla ayni yani :S
     
  4. emo95
    Offline

    emo95 Üye

    Katılım:
    14 Ekim 2010
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    yağsız tuzsuz demek yanlış tavada yapılan balıklar göğüsler onlarda ızgara yani bi yerde
     
  5. bossblitz
    Offline

    bossblitz Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2010
    Mesajlar:
    85
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    ohhh ya üstümden bi yük kalkti valla cok teskkür ederim
     
  6. novizenj
    Offline

    novizenj Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2008
    Mesajlar:
    444
    Beğenileri:
    378
    Ödül Puanları:
    73
    tefal dumansız ızgara kullanıyorum. tavsiye ederim.
     
    cadocx bunu beğendi.
  7. oliestranjeu
    Offline

    oliestranjeu Üye

    Katılım:
    29 Kasım 2010
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    kardeşim az bişi yağ atabilirsin tuz atmayabilirsin.. yağ at 1 çay kaşığı az yağın zararı olmaz.. tadlanır biraz daha .. bende bu şekilde yapıyorum .. biftek şeklinde çıkarınca üstüne pulbiber üstüne ketçap yanında 1 kase yoğurt ye yanında meyve suyu ohh be on numara öğün oldu valla :D bunu spordan hemen sonraki öğünde yaparsın süper olur kardeşm
     
  8. bossblitz
    Offline

    bossblitz Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2010
    Mesajlar:
    85
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    cok tesekkür ederim arkadaslar...ben almanyada yasiyorum acaba tefal dumansiz izgara nekadardir bide cok yer kapliomu :S
     
  9. penny
    Offline

    penny Üye

    Katılım:
    19 Ocak 2011
    Mesajlar:
    122
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    istanbul
    o kadar karışık bir konu değil. al herhangi bir teflon tavayı. yağ vs eklemeden at etleri.

    eğer tabuk yapıyorsan benim sana tavsiyem derisi ile ızgara yapman olur, böylece et kurumaz. yemeden önce ayırırsın derisini.

    tavuğun göğsünü kurutunca boğazından geçmiyor valla insanın.
     
  10. 14oguz14
    Offline

    14oguz14 Üye

    Katılım:
    27 Eylül 2010
    Mesajlar:
    101
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Bursa
    ızgara demek yağsız pişen et demektir nerde piştiğinin bir önemi yok :)
     
  11. sarsılmaz
    Offline

    sarsılmaz Üye

    Katılım:
    29 Aralık 2005
    Mesajlar:
    39
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    0
    Bence haşlama olsa daha ii olur.Hem proetini,hem aminoasiti hemde vitamini zarar görmez etin
     

Sayfayı Paylaş