imdat yumurta beyazı

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve speedtouch tarafından 8 Mart 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 37 üye.
  1. speedtouch
    Offline

    speedtouch Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1.161
    Beğenileri:
    1.525
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    öncelikle herkeze selamlar arkadaşlar, her sabah 5 yumurta beyazı +bir çanak yulaf tüketen bir insanım, fakat şöyle bir sorunum var ; yulaf gidiyor bir şekilde bitiyor ama bu yumurta beyazları çin işgencesi gibi, hergün bitiriyorum 5 yumurta beyazını fakat bunu yemenin daha kolay bir yolunu biliyormusunuz? (yumurtalar haşlanmış bu arada )
     
  2. letsev
    Offline

    letsev Üye

    Katılım:
    30 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.559
    Beğenileri:
    1.076
    Ödül Puanları:
    123
    var damardan al serumla. işin şakası bir yana kolayı zoru yok işte proteininden yaralanmak için yiyceksin tadı değişsin istiyosan başka şeyler karıştıracaksın üstüne bal döküp yiyceksin pekmez sürüp yiyceksin meyvaların arasına karıştırıp yiyceksin, keççap dökküp yiyceksinki keççap çokta sağlıklı değil tabi. yada haşlamak yerine 5 yumurtayı kır bi kaba 2 tanesinin sarılarınıda at içine bal dök güzelce bir karıştır. sonra 2 dk sadece mikro dalga fırına sok pişsin sonra çıkartıp afietle ye
     
  3. residente_calle
    Offline

    residente_calle Üye

    Katılım:
    19 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    301
    Beğenileri:
    73
    Ödül Puanları:
    38
    zeytin, süt veya portakal suyu ve bir lokma kepekli ekmekle yutuluyor.

    tavsiye ederim:)
     
  4. estetik fenomen
    Offline

    estetik fenomen Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.122
    Beğenileri:
    614
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    istanbul
    Katı bir diyet yapılmıyorsa üstüne az bir şey zeytinyağı gezdirip pul biber dökmeyi deneyebilirsiniz. Peynir ile tüketerek çok iyi bir aminoasit kompleksi de oluşturabilirsiniz. Afiyet olsun.
     
    Bodyyci, speedtouch ve supersport bunu beğendi.
  5. sleepy
    Offline

    sleepy Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2007
    Mesajlar:
    843
    Beğenileri:
    639
    Ödül Puanları:
    0
    Salatalık, yumurtanın tadını oldukça bastırıyor. Bir de salatalıkla birlikte yemeyi dene.
     
    speedtouch bunu beğendi.
  6. calimocho
    Offline

    calimocho Üye

    Katılım:
    12 Kasım 2009
    Mesajlar:
    94
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    28
  7. speedtouch
    Offline

    speedtouch Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1.161
    Beğenileri:
    1.525
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    önerileriniz için hepinize teşekkürler değerli arkadaşlarım, yarın sabah salatalık yumurta kombosunu denicem, geniş bir vakitte de calimocho nun linklediği tarifi denemeyi düşünüyorum
     
  8. CosaNostra
    Offline

    CosaNostra Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2008
    Mesajlar:
    307
    Beğenileri:
    190
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İzmir - Karşıyaka
    Yulaf bir şekilde gidiyor ama yumurta beyazlarında zorlanıyorum demişsin.Genelde bunun tersi yaşanır yumurta beyazı gayet nötr bi tattır.Yani ne tatlı ne tuzlu.Yulafı yiyebiliyorsan beyazları çok daha rahat yemen lazım.Sanırım o konuda biraz sıkmıyorsun kendini.

    Ama illede diyorsan ki bu böyle yenmez arkadaş o zaman tavsiyem limon + zeytin yağı + kara biber döküp yemen.Diyetteysen zeytin yağı miktarını minimum düzeyde tut.Afiyet olsun.
     
    canavar ve speedtouch bunu beğendi.
  9. speedtouch
    Offline

    speedtouch Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1.161
    Beğenileri:
    1.525
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    evet arkadaşlar şu an sabah 8:53 1 saat önce kahvaltım bitti :D yumurtacıklarımı da bitirdim :) sarıları çıkartıp yerine salatalık yerleştirdim ve o beni bitiren koku kalmadı , bu sayede rahat yedim , herkeze iyi proteinler :)
    saygılar
     
  10. cakmak01
    Offline

    cakmak01 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Mart 2010
    Mesajlar:
    37
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    0
    bence peynir ve yumurtayı bırlıkte tüket cok guzel tad oluyor ıkısının karısımı domates + limon dıcem yanında ama o zevkle ılgılı yumurtanın tadını baya bastıyor bunlar
     
    ngt_psy bunu beğendi.
  11. viperking
    Offline

    viperking Üye

    Katılım:
    12 Haziran 2007
    Mesajlar:
    377
    Beğenileri:
    118
    Ödül Puanları:
    53
    Bence sarısı da faydalı, spor yaparak sarısından aldığınım kollestrolü düşürebiliyorsanız bence omlet yapabiirsiniz
     
    Pinky bunu beğendi.
  12. mertakb
    Offline

    mertakb Üye

    Katılım:
    29 Nisan 2009
    Mesajlar:
    533
    Beğenileri:
    130
    Ödül Puanları:
    0
    kaynatmak yerine tavada pişirmeyi dene.
     
    ProteinCanavarı bunu beğendi.
  13. cagkanyuksel
    Offline

    cagkanyuksel Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2007
    Mesajlar:
    206
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Graphic Designer
    Yer:
    İstanbul
    ben öcne yulafı tavada biraz kavuruyorum daha sonra yumurta akını içine koyuyorum pişiriyorum o zmn daha yenebilir oluyor yulafları onceden biraz kavurunca yumurtayı daha fazla cekiyo içine tavada cevirip pişirince bıcakla kesip yenebilicek sekilde oluyor tavsiye ederim
     
  14. ngt_psy
    Offline

    ngt_psy Üye

    Katılım:
    11 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    263
    Beğenileri:
    108
    Ödül Puanları:
    53
    Lor peyniri ile omlet yapabilirsin.
     
    heldic, murad1 ve cakmak01 bunu beğendi.
  15. snnozlm
    Offline

    snnozlm Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2008
    Mesajlar:
    272
    Beğenileri:
    92
    Ödül Puanları:
    38
    Eğer evinde blender var ise;
    -Yarım litre yarım yağlı süt
    -Meyve olarak ne varsa ( muz, yaz geldiği için çilek, şeftali, kavun..)
    -Yumurta beyazı, ne kadar istiyosan
    -Bir kaşık bal.
    İyice karıştır. Sonra da iç :) Hımm, yeme de yanında yat misali :)
     
    cakmak01 bunu beğendi.
  16. agirvasita
    Offline

    agirvasita Üye

    Katılım:
    26 Şubat 2010
    Mesajlar:
    40
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    öğrenci
    Üstüne pul biber ekebilirsin+(zevkine göre karabiber kekik vs gider böyle :) )
    (En kolayı)
     
  17. speedtouch
    Offline

    speedtouch Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1.161
    Beğenileri:
    1.525
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    valla snnozlm böyle bir shakerı yapmayı çok düşünmüştüm oldukça da gideri olan birşeye benziyor fakat yumurtayı çiğ yemek çok zararlı olduğundan açıkçası yapmadım ,aslında şu yumurtayı çiğ çiğ içmek zararlı olmasa ne shakerlar yaparım o yumurtayla ama... :)
     
  18. voyager77
    Offline

    voyager77 Üye

    Katılım:
    4 Aralık 2009
    Mesajlar:
    59
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    ben yumurta akını protein tozu+süt karışımıyla çiğ alıyorum.
    Pişmiş yumurtayı (özellikle haşlanmış. ıyyyyyyyyyyyyyy!!!) yemek işkenceden beter benim için. Haşlanmış yumurta olan sofraya bile oturamıyan biriyim ben.
     
  19. yalnızkovboy_89
    Offline

    yalnızkovboy_89 Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2009
    Mesajlar:
    916
    Beğenileri:
    378
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Endüstriyel Otomasyon
    Yer:
    İstanbul
    Çiğ yumurtanın ne kadar zararlı olduğunu biliyorsundur umarım, onun yerine madem pişmiş yiyemiyorsun pastörize yumurta akı kullanmanı tavsiye ederim.Bende yumurta yemekten bıktığım [iğrendiğim] için yumurta akı içiyorum artık.Bazen dediğin gibi whey+süt+pastörize yumurta akı karışımı yapıyorum süper oluyor tadı...
     
  20. Chesterbenim
    Offline

    Chesterbenim Üye

    Katılım:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    13
    Meslek:
    Gıda Mühendisi
    Yer:
    Aydın
    yumurta beyazını nasıl haşlayarak yiyorsun tam açiklar misin?
     

Sayfayı Paylaş