Hem lif hem protein kaynağı

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Ironstorm tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Ironstorm
    Offline

    Ironstorm Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2016
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar tadina doyamiyaginiz haşlamaya yeni bi boyut getirecegiz

    Malzemeler
    Havuç-Tavuk Göğsü-patates-kirmizi toz biber-bir diş sarımsak
    -HAZIRLANIŞI-
    Oncelikle çok az zeytin yağını koyuyoruz daha sonra doğranmış havuclarimizi içine koyup kavuruyoruz yaklaşık olarak 3-5 dakika arası kavuruyoruz daha sonra tavuklarimizi küp küp dogruyoruz çok büyük olmayacak şekilde toz biber karabiber ve bir diş sarımsağı rendeleyip içine koyuyoruz daha sonra pateteside koyup 3 dakika kavuruyoruz daha sonra 3 bardak su koyuyoruz. Patatesler olana kadar kaynatiyoruz.

    AFIYET OLSUN
     
    stefan35 bunu beğendi.
  2. darmstadt
    Offline

    darmstadt Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    65
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben bunu hindi göğüs, havuç ve patates ile yapıyorum yalnız hiç kavurmayla uğraşmıyorum. Isıtıcıda suyu kaynatıp bütün malzemelerin üzerine döküp ocağa koyuyorum tencereyi. Orada kaynamaya başladığı an altını kısıp 26 dakikaya ocağı ayarlayıp çekiliyorum. Sonra tabağa koyup yarım limon sıkıp bul biber karabiber afiyetle yiyorum. Suyuyla birlikte tadı bana Kurbanlarda yediğimiz kemik et haşlama tadı veriyor :) bir de kış aylarında çorba niyetine süper gidiyor. Sade göğüs haşlamadan bin kat iyi
     
  3. Ironstorm
    Offline

    Ironstorm Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2016
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Malzemeler değişebilir vaktin olduğu zaman bi dene bu pişirme tekniğini
    kırmızı pul biberide ekleyince tam bi çorba havası veriyor yazarken bile ağzım sulandı :):);)
     

Sayfayı Paylaş