Tam buğday yerine kepek.
Yarım yağlı yerine light süt %0.1 yağ oranı ile pınar tavsiye ederim.
Salam cidden saçma bir tercih olmuş yağ oranı yüksek.Amaç yağ yakmaksa salam sucuktan uzak durulmalı.
Lor peyniri koy yerine.
nohut bezelye kurufasulye kötü tercih
salata yağsız olsun
amaç yağ yakmak sen salataya yağ koyuyorsun ?
yulaf ezmesi yerine kepekli ekmek koy
yağ yakımı sırasında sana yardımcı olacak olan bol bol kardiyodur. Vg bırak derim
yediklerin içtiklerinin kalori hesaplamasını yap , günlük kalori ihtiyacını bul.
1000 kalorilik bir açıkla hızlı bir şekilde kilo verirsin
Ton balığı konserve ise istediğin kadar süz yağı fazla olur onun yerine tavuk göğüsü tüket.
Yağ yakımı yapan biri olarak listeyi görünce sinir oldum yani.
+ sen basket oynuyorsan ki antrenmanlarınızda baya ağırdır bende basketbol takımındaydım eskiden.
Vg yapacak zamanı ve enerji nerden buluyorsun vg'yi acilen bırak overtrainning istemiyorsan.
Karbonhidrat seçimleri glisemik indeksi düşük ve kalori bakımından düşük seçmelisin.
Kepekli ekmek en ideali.
Yani şu salamı görünce sinirler tavan yaptı.
Salamı bulk yapanlar bile tüketmiyor sen yağ yakacağım diyorsun salam ne ya ?
Vücudunda 11.4 kg yağ var
yaza kadar 3 ayın var
her ay 2,5 kilo yağ yaksan
7,5 kg kaybedeceksin toplamda
52.5kg vücut ağırlığı 3,9 yağ
%7 ye düşersin.Ki her ay 2,5 veremeyeceksin kütlen azaldıkça yağ vermen dahada zorlaşacak her ay verdiğin kilo daha da azalacak ve diyetini ağırlaştırman gerekecek.
Özetle bol şans...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:05 ----------
hedefine en kısa sürede ulaşmak istiyorsan
günlük kalori alımı 1500 ü geçmeyecek bununda
%60 ' ı k.hidrattan olmalıki o ağır basket antrenmanlarında overtrainning olmayasın.
Buda 900 kaloriye tekabül eder.225 gr karbonhidrat alacaksın.Bu da 9 dilim kepekli ekmek yapar.
Geriye kaldı 600 kalori hakkın 125 gr protein desen bunada.
Özetle yağı çıkaracaksın hayatından yağ yok sana yoksa
yaza kadar zor %10 görürsün.
Son düzenleme: 1 Mart 2013