Hamsi tüketim şekli

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve angelopoenarum tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. angelopoenarum
    Offline

    angelopoenarum Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    28
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Hamsi yiyeceğim fakat kızartmasında yağdan dolayı istemiyorum fırında da küçücük kalıyor bir çözüm öneriniz var mı ?
     
  2. Ascomycetes
    Offline

    Ascomycetes Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2014
    Mesajlar:
    294
    Beğenileri:
    65
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavada su ile buğulama yöntemiyle pişirebilirsin. Ben öyle yapıyorum çok leziz oluyor.
     
    angelopoenarum bunu beğendi.
  3. Recep1970
    Offline

    Recep1970 Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2015
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    tam olarak nasıl yapıyosun detaylı olarak anlatırmısın biraz bende tavada yapmaya calısıyorum ama beceremedim bi türlü
     
    angelopoenarum bunu beğendi.
  4. Ascomycetes
    Offline

    Ascomycetes Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2014
    Mesajlar:
    294
    Beğenileri:
    65
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavaya su dolduruyorum üzerine balıkları diziyorum daha sonra kısık ateşte kapağı kapatıp pişiriyorum.
     
  5. Recep1970
    Offline

    Recep1970 Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2015
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    peki hiç yapışmıyormu sonuçta yağ koymuyosun hiç ve ne kadar balığa ne kadar su koyuyosun ?
     
  6. Ascomycetes
    Offline

    Ascomycetes Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2014
    Mesajlar:
    294
    Beğenileri:
    65
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yeterince su koyduğun taktirde yapışma söz konusu olmaz, su bittiği zaman pişmiş oluyor.
     
  7. duru
    Offline

    duru Üye

    Katılım:
    5 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan
    hamsi zaten yağlı bir balıktır, tavada yapışmadan pişer
    yarım limon dilimleyin birlikte pişirin enfes olur
     
  8. Recep1970
    Offline

    Recep1970 Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2015
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    mesela 1kg hamsiye kac lt koyuyosun iyi pişmesi , yapışmaması için onu soruyorum ?
     

Sayfayı Paylaş