Hafif Bir Tatlı

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve lazmataz5 tarafından 18 Haziran 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. lazmataz5
    Offline

    lazmataz5 Üye

    Katılım:
    3 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    27
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    0
    Gerekli malzemeler;
    2 dilim bayat kepek ekmeği,
    1 adet orta boy muz,
    Bir miktar yağsız süt (tam ölçü vermiyorum burda çünkü kıvamı size kalmış).
    Yapılışı;
    Muzumuzu bir kasede eziyoruz üzerine süt ekleyip puding kıvamına getiriyoruz isterseniz biraz cıvık yapabilirsiniz.Daha sonra küp küp doğradığımız bayat kepek ekmeğimizin üzerine bu karışımı döküyoruz.Dilerseniz karışımın içine protein tozu ekliyerek ara öğün olarak tüketebilirsiniz(ancak biraz daha süt eklemeniz gerekir kıvam için).Afiyet olsun.
     
    RUNTIME ERROR ve Setenay bunu beğendi.
  2. smltncr
    Offline

    smltncr Yeni Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2008
    Mesajlar:
    575
    Beğenileri:
    214
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Denizli
    enteresan bir tarif
     
  3. Setenay
    Offline

    Setenay Üye

    Katılım:
    24 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    742
    Beğenileri:
    302
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Ben elma rendesi ve azıcık çilek ile denedim az önce, şuan yemekle meşgulum :)
    Gayet de güzel oldu ... Tavsiye ederim...
     
  4. karuslu2
    Offline

    karuslu2 Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2009
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    ekmeksiz olunca daha güzel oluor yalnız mikserde yapmayın muz parçalarını hissedin
     
  5. hekimoglu
    Offline

    hekimoglu Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    169
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    0
    Gayet yararlı gibi duruyor. Denemek lazım :)
     
  6. RUNTIME ERROR
    Offline

    RUNTIME ERROR Üye

    Katılım:
    12 Ekim 2008
    Mesajlar:
    45
    Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci(Bilgisayar Mühendisliği)
    Yer:
    Ankara
    Islanmış etimek' le daha lezzetli oluyor:) Konuyla alakalı olmayan bir uyarı olarakta kepekli ekmek seçerken dikkatli olunuz; her kepekli ekmek kepekli ekmek değildir. Çoğunun içeriğinde "sanayide kullanılan talaş" bulunmaktadır.
     
    Setenay bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş