Haşlanmış Yumurta (yardım)

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve resasi tarafından 8 Haziran 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. resasi
    Offline

    resasi Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Malum yaz geldi ve haşlanmış yumurta yiyemiyorum aşırı miğdemi bulandırıyor.

    1 tam 2 beyaz yiyiyorum zaten bunu omlet şeklinde yesem protein açısından herhangibi zararı olurmu.
     
  2. just4
    Offline

    just4 Üye

    Katılım:
    17 Ocak 2013
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bursa
    aynı soruyu bende soracaktım cevapları bekliyorum
     
    resasi bunu beğendi.
  3. rainhardt
    Offline

    rainhardt Üye

    Katılım:
    22 Ocak 2008
    Mesajlar:
    131
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    38
    herhangibir zararı olmaz omlet şeklinde pişirip yiyebilirsin. Tek farkı pişirmek için içine ekleyeceğin yağ olacaktır.
     
  4. StoLen
    Offline

    StoLen Üye

    Katılım:
    9 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    354
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Ben Günde 10 Beyaz 1 Sarısını yiyorum. Severek mi yiyorum hayır yiyene kadar neler çekiyorum :) Değişiklik açısından omlet olabilir.
     
  5. resasi
    Offline

    resasi Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    cevaplar için teşekkürler
     
  6. just4
    Offline

    just4 Üye

    Katılım:
    17 Ocak 2013
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bursa
    ben omlet yapmıyorum yağ da kullanmıyom bi tabaga 1 tam 4 beyaz kırıyom kaşık vb. bişeyle çırpıyorum biraz pul biber koyuyyorum sonra çırptıgım yumurtayı direk tavaya koyuom 5 dk duruyo tadı açısındanda bir sorun yok bencehemde yagsz oluyor
     
  7. alexbaysu
    Offline

    alexbaysu Üye

    Katılım:
    29 Kasım 2012
    Mesajlar:
    195
    Beğenileri:
    55
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Omlet yaparken tek amaç yumurtanın tavaya yapışmaması olmalı bence.Bunun içinde bir peçeteyle çok az bir yağı tavaya dağıtabilirsiniz.
     
  8. KuKuLeTa
    Offline

    KuKuLeTa Üye

    Katılım:
    16 Ekim 2007
    Mesajlar:
    69
    Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    18
    Yer:
    istanbul
    seramik tavaları önerebilirim omlet için teflondan daha başarılı ben yumurta / yulaf/ kaşar/ lor hepsini bir kapta karıştırıp olduğu gibi yağsız seramik tavaya boşaltıyorum. haşlanmış veya omlet tarzı içinde yağ olmadığı sürece besin değerinde değişiklik olmaz
     

Sayfayı Paylaş