Haşlanmış Yemekler

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve SWAGGY tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. SWAGGY
    Offline

    SWAGGY Üye

    Katılım:
    23 Haziran 2014
    Mesajlar:
    195
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar meraba.Şimdi ben şöyle yapıyorum.Hergün belli bi gramda tavuğun yanında yine belli bi oranda mercimek yiyorum çünkü protein değeri yüksek baya.Haşlandıktan sonra suyunu süzüp tuzlıyıp yiyorum.Suyunu süzmem de bi sakınca var mı ? Proteinin kaybolması gibi bi durum olur mu ?
     
  2. BLAST
    Offline

    BLAST Üye

    Katılım:
    13 Ocak 2015
    Mesajlar:
    308
    Beğenileri:
    114
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Suyunu içerseniz çok gaz yapar, tabi ki içmiyoruz o suyu. Proteini mercimeğin kendinde, suyunda değil merak etmeyin
     
  3. Bekci
    Offline

    Bekci Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.333
    Beğenileri:
    6.154
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    EU
    eger mercimegi tavugun yaninda yiyorsaniz,Yesil sebze yemeniz daha makbul olucaktir.Brockoli,salata,her türlü yesillik.
     
    Balboa7 bunu beğendi.
  4. SWAGGY
    Offline

    SWAGGY Üye

    Katılım:
    23 Haziran 2014
    Mesajlar:
    195
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yok hayır ayrı bi öğün olarak yiyorum.Tavuğun yanın brockoli yediğim oluyo genelde
     

Sayfayı Paylaş