Haşlanmış yağsız tavuğu yenebilir hale sokmak

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve dreamdulcinea tarafından 13 Nisan 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 34 üye.
  1. dreamdulcinea
    Offline

    dreamdulcinea Üye

    Katılım:
    10 Mart 2011
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    thums:Haşlanmış tavuk göğsünü minik minik parçalayıp, az yağlı yoğurdun içine atıyoruz. Roka, maydanoz ve salatalıkları da minik minik doğrayıp onları da atıyoruz. Üstüne limon, karabiber, pul biber, kekik ve kimyonu da serpince oldukça yenilebilir bir hal alıyor.
     
  2. Tun4
    Offline

    Tun4 Üye

    Katılım:
    29 Ocak 2010
    Mesajlar:
    300
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    38
    Yoğurt miktarına göre değişir ancak yoğurt tavuktaki proteinin sindirilmesini zorlaştırır, tavuktaki proteinin bir kısmı boşa gidebilir, beraber yenmesi tavsiye edilmiyor bu yüzden.
     
  3. dreamdulcinea
    Offline

    dreamdulcinea Üye

    Katılım:
    10 Mart 2011
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    mayalı olduğu için yoğurt genelde pek önerilmiyor ama tavuk yemek gerçekten çok zor...
     
  4. speedtouch
    Offline

    speedtouch Üye

    Katılım:
    25 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1.164
    Beğenileri:
    1.539
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Angara
    benim yöntemi deneyin;
    ağzına sok, çiğne, su iç, at ağza,çiğne,su
     
    Azi, AngryHun, TheExtremist ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  5. SCHWARZXXL
    Offline

    SCHWARZXXL Özel Üye

    Katılım:
    15 Mart 2006
    Mesajlar:
    3.626
    Beğenileri:
    4.706
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Salatayla karıştırmak en ideali.
     
    Zerk, sp3ctral0, ReD_DeviLs ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  6. Knec
    Offline

    Knec Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2009
    Mesajlar:
    207
    Beğenileri:
    81
    Ödül Puanları:
    38
    Ben tavuğun tadını beğeniyorum şahsen hoşuma gidiyor, diyet döneminde tuzsuz yaninda birşey yokken tüketebiliyorum.
     
  7. dreamdulcinea
    Offline

    dreamdulcinea Üye

    Katılım:
    10 Mart 2011
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    kümes gibi kokuyor yahu, baharat omadan yiyemem ben
     
    krewman bunu beğendi.
  8. Denis
    Offline

    Denis Üye

    Katılım:
    9 Mart 2009
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    Antalya
    Bu kadar kasmaya gerek var mı ? bilemiyorum açıkcası. İki gram az kasım iki gram çok yağım olur ( sağlıklı ve makul ölçülerde) yinede tavuğumu soslar ızgaralarım... 2 ay geç kilo verir, 2 ay geç kas yaparım. Ne demek su ile zorla yutkunmak ya :S Geçer mi bir ömür öyle :S Hayretle okudum. Tepkim için özür diliyorum....
     
    ADANALI1980, KuKuLeTa, Metal_aslan ve diğer 8 kişi bunu beğendi.
  9. darkeyescan
    Offline

    darkeyescan Üye

    Katılım:
    29 Eylül 2010
    Mesajlar:
    12
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    makine teknisyeni
    Yer:
    adana
    her gün yesem bıkmam tavuktan çok sevdiğim bir besin yağsız ve tuzsuz hiç farketmiyor yiyebiliyorum
     
  10. Azi
    Offline

    Azi Yeni Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2011
    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    2.003
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Tavuğu haşlamaktan bıktıysanız ızgara da pişirebilirsiniz.
     
  11. alican476
    Offline

    alican476 Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2009
    Mesajlar:
    41
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    pişerken biraz domates ve biberle tavuk sote tarzı idealdir.acı çekmeye gerek yok
     
    HDMI bunu beğendi.
  12. Teddie*
    Offline

    Teddie* Üye

    Katılım:
    2 Nisan 2010
    Mesajlar:
    332
    Beğenileri:
    87
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci.
    Yer:
    Istanbul.
    Haşlanmış halini seve seve yiyorum böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum.
     
    ReD_DeviLs bunu beğendi.
  13. CupaWestern
    Offline

    CupaWestern Üye

    Katılım:
    16 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    23
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Yer:
    Ankara
    adamım son noktayı koymuş :) bendensin thums:
     
  14. angel9
    Offline

    angel9 Üye

    Katılım:
    30 Kasım 2010
    Mesajlar:
    164
    Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    istanbul
    yagsız teflon tavada mantar ve sebzelerle hazırlayablrsiniz
     
  15. saeros
    Offline

    saeros Üye

    Katılım:
    28 Haziran 2009
    Mesajlar:
    12
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Security
    Yer:
    Eskişehir
    Bugun; dün haşlamış olduğum ve arkasından hafif tavada kızarttığım tavuk göğsünü 1 günlük buzdolabıda beklettikten sonra soğuk soğuk yedim.Bana sanki buzdolabında haşladıktan sonra dolapta beklettiğim soğuk tavuk daha lezzetli geldi.
     
  16. ordakal39
    Offline

    ordakal39 Yeni Üye

    Katılım:
    26 Şubat 2011
    Mesajlar:
    141
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    öğrenciyim
    tavuğumuzu kuş başı kesiyoruz,yumurtaya buluyoruz sonra pane harcına asıl böle yenebilir hale daha iyi geliyor
     
  17. ilbilge_11
    Offline

    ilbilge_11 Üye

    Katılım:
    14 Eylül 2009
    Mesajlar:
    208
    Beğenileri:
    36
    Ödül Puanları:
    38
    bu şekilde bir ara yedim doğrusu dahada iğrençleşiyor mübarek nimet
     
  18. Ec0
    Offline

    Ec0 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2010
    Mesajlar:
    847
    Beğenileri:
    409
    Ödül Puanları:
    0
    sanırım tavuk but'undan söz ediyorsunuz zaten içinde 4 gr yağ var yağ atmaya gerek yok tadı bence güzel tuzsuz yeniliyor nasıl yiyemiyorsunuz anlamadım iyi pişiriyormusunuz tavuğu ?
    tavuk göğsüde aynı şekil 1 damla bile yağ tuz atmam sade gayet güzel gidiyor tavuk göğsüne isterseniz acı kekik atın baharat olarak içinde zaten az da olsa kendi yağı var ekstradan yağ atarsan yapış yapış oluyor
     
  19. antisteroid
    Offline

    antisteroid Yeni Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    125
    Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    0
    bak sole yapın
    bi gün engınarlı tavuk
    bi gün tavuk sote
    bi gün mantarlı tavuk ben devamlı bu sekıl yapıyorum yagsız tuzsuz tabıkı
     
  20. pozitronn
    Offline

    pozitronn Üye

    Katılım:
    16 Ekim 2011
    Mesajlar:
    707
    Beğenileri:
    1.739
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    inşaat mühendisi
    Yer:
    Adana
    1.5 yıldır her antrenmandan sonra 250 gram tavuk haşlayıp yiyorum.sadece tuz ve kimyon serperek.ve bana hiç de yenmeyecek bi şeymiş gibi gelmiyor
     

Sayfayı Paylaş