Haşlama Tavuk Göğsü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve zero59 tarafından 13 Mart 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. zero59
    Offline

    zero59 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2014
    Mesajlar:
    701
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Tekirdağ
    Merhaba Arkadaşlar Tavuk Göğsünü Haşlayınca Proteini Ve Değerleri Suda Kalıyo Falan Diye Söyleyenler Var Sizce Bu Doğrumu Gerçi Ben Teflon Tavaya Hiç Yağ Koymadan Biraz Su Koyuyorum Tavuk Göğsü Pişiyor Suyu Bittikten Sonra Kapatıyorum Bu Söylenti Doğrumu Ve Benim Yaptığım Şekilde Sıkıntı Varmı?

    Birde Makarnayı Başlıkta Yazmayı Unutmuşum Ama Onuda Sormak İstiyorum Suyu Koyuyorum Kaynıyor Ondan Sonra Makarnayı Koyuyorum 8 9 Dakika Kaynıyor Ve Kapatıyorum Sonra Suyunu Süzüp Yiyorum Bundada Bir Değer Kaybı Olurmu?
     
  2. crossblood
    Offline

    crossblood Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2014
    Mesajlar:
    28
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba. tavuk göğsunde sıkıntı yok.protein suya geçmez.makarnada kayıp b vitaminlerinin birazı suya geçer çokda önemli değil.. b vitaminini gunluk yiyeceklerle almak zor değil.
     
  3. zero59
    Offline

    zero59 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2014
    Mesajlar:
    701
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Tekirdağ
    yorum için sağolun böyle devam edicem ozaman :)
     

Sayfayı Paylaş