Merhaba Arkadaşlar Tavuk Göğsünü Haşlayınca Proteini Ve Değerleri Suda Kalıyo Falan Diye Söyleyenler Var Sizce Bu Doğrumu Gerçi Ben Teflon Tavaya Hiç Yağ Koymadan Biraz Su Koyuyorum Tavuk Göğsü Pişiyor Suyu Bittikten Sonra Kapatıyorum Bu Söylenti Doğrumu Ve Benim Yaptığım Şekilde Sıkıntı Varmı? Birde Makarnayı Başlıkta Yazmayı Unutmuşum Ama Onuda Sormak İstiyorum Suyu Koyuyorum Kaynıyor Ondan Sonra Makarnayı Koyuyorum 8 9 Dakika Kaynıyor Ve Kapatıyorum Sonra Suyunu Süzüp Yiyorum Bundada Bir Değer Kaybı Olurmu?
Merhaba. tavuk göğsunde sıkıntı yok.protein suya geçmez.makarnada kayıp b vitaminlerinin birazı suya geçer çokda önemli değil.. b vitaminini gunluk yiyeceklerle almak zor değil.