Fit Tavuk Burger Tarifi - 46 gram protein - FitYemek

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve germel tarafından 16 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Selamlar arkadaşlar, sizlerle yeni bir tarifimi daha paylaşmak istiyorum. Bu defa fit bir tavuk burger yaptım, protein açısından da oldukça zengin :)
    Besin değerleri:
    Enerji, kcal : 355.8
    Protein, g : 46.1
    Karbonhidrat, g : 32
    Yağ, g : 4.8

    FitYemek Youtube Kanalımdan vücut geliştirmecilere yönelik yemek, tatlı, shake tariflerimi bulabilirsiniz.Buyrun tarif, afiyet olsun :)

     
    Soramona, gorkem12, moothy ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  2. DeathProof
    Offline

    DeathProof Üye

    Katılım:
    13 Şubat 2013
    Mesajlar:
    39
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    kardeşim videoların cok güzel.tariflerine birşey diyemiceğim çünkü hiç deneyemedim tembelim biraz:) ama güzel görünüyorlar.severek takip ediyorum. başarılar.
     
    germel bunu beğendi.
  3. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Çok teşekkür ederim dostum :)
     
  4. gorkem12
    Offline

    gorkem12 Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    91
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    İstanbul
    Tadi çok güzel fakat ben tarifte oynama yaptım daha basit ve sanki daha güzel

    Tavuk gogusunu kıyma yaptırdım (blendere gerek yok)
    Yumurta koymadım
    Galeta ununu bıraz daha fazla koydum

    tadı daha guzel oldu
     
  5. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Afiyet olsun dostum, denenebilir :)
     
  6. gorkem12
    Offline

    gorkem12 Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    91
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    İstanbul
    Tarifte bir geliştirme yaptım galeta ununun yanına Acılı adana harcı koyun acılı bır et oluyor ve kırmızı et gıbı tad verıyor deneyın
     
  7. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Adanayı severim ben de deneyeceğim en kısa zamanda, teşekkürler :)
     
  8. lostRoses
    Offline

    lostRoses Üye

    Katılım:
    29 Mart 2015
    Mesajlar:
    132
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    38
    Hazırladığınız tavuk köfteyi kızgın yağa atmak yerine tavayı iyice ısıtıp eti muhurlemek ve sonrasında yağı eklemek etin suyunu kaçırmadan pismesini sağlayacaktır naçizane fikrim.

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  9. germel
    Offline

    germel Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    100
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Mantıklı, bir sonraki yapışımda deneyeceğim bunu.Teşekkürler.
     
    lostRoses bunu beğendi.
  10. gorkem12
    Offline

    gorkem12 Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    91
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    İstanbul
    Eti nasıl mühürliyecez ?
     
  11. lostRoses
    Offline

    lostRoses Üye

    Katılım:
    29 Mart 2015
    Mesajlar:
    132
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    38
    Teflon tavayı iyice kizdiriyorsun içine yağ şu hiç bişey koymuyorsun sonra direk eti atıyorsun attığın gibi rengi beyaza dönecektir her tarafını beyaza döndürdürünce mühürlenmiş oluyorsun sonra yağ vs ekleyebilirsin böylelikle etin suyu içinde kalacaktır ve daha lezzetli olacaktır.

    LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
    DeathProof ve germel bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş