Fırında Yulaf :D

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Rigby tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Rigby
    Offline

    Rigby Üye

    Katılım:
    28 Haziran 2014
    Mesajlar:
    166
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar Cenk Hoca'nın videosunda gördüm. Yulafı 5-10 dk fırına atıyordu. Sonra üstüne süt tarçın falan. Denedim gerçekten çok beğendim size de tavsiye ederim :) Yulafın tiskindirici tadı yok oluyor. Fakat aklıma takılan bir şey oldu. Biz yulafı fırında ısıtınca besin değerlerinde azalma olur mu ?
     
  2. Rigby
    Offline

    Rigby Üye

    Katılım:
    28 Haziran 2014
    Mesajlar:
    166
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    fikri olan yok mu ? :D
     
  3. escapist92
    Offline

    escapist92 Üye

    Katılım:
    19 Ekim 2012
    Mesajlar:
    330
    Beğenileri:
    96
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    diş hekimi
    Yer:
    izmir
    bence olmaz sonuçta çoğu şeyi ısıtıp yiyoruz.zaten besin değerinde azalma olsa cenk hoca yapmaz bence :D
     
  4. merwe90
    Offline

    merwe90 Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bayan
    arkadaşlar genelde pişirilme esnasında, sebze ve meyvelerdeki ısıya dayanıklı olmayan vitaminler kayboluyor....Fazla pişirilince kanser yapıcı ve zararlı maddeler oluşuyor.Ama yulafı katır kutur yakmadan bi miktar pişirince bi zararı olacağını sanmam...
     

Sayfayı Paylaş