Ev Yapımı Fındık Ezmesi

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve SCHWARZXXL tarafından 24 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. SCHWARZXXL
    Offline

    SCHWARZXXL Özel Üye

    Katılım:
    15 Mart 2006
    Mesajlar:
    3.591
    Beğenileri:
    4.610
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    500 gram fındık, 2 çorba kaşığı tahin, karıştırmayı kolaylaştırmak için 2 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı, 1 çay kaşığı tarçın ve bir çorba kaşığı bal(bu sefer tarçının da varlığıyla daha da az şeker kullandık. Bkz. (Ev yapımı fıstık ezmem).

    Lezzetli ve Ketojenik diyete uygun bir tatlı. Sağlıklı yağlar ve lif ile dolu ve şeker oranı düşük, antrenman sonrası için tatlı bir atıştırmalık.

    [​IMG]
     
    sultanmehmed ve BLAST bunu beğendi.
  2. wrath06
    Offline

    wrath06 Üye

    Katılım:
    27 Mart 2010
    Mesajlar:
    556
    Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Valla ben 500 gr kabuksuz kavrulmamis aldim cektim mikserde bir corba kasigini bile zorlanarak yiyorum bence tane tane yenmesi daha kolay
     
  3. GECMİSH
    Offline

    GECMİSH Üye

    Katılım:
    20 Nisan 2014
    Mesajlar:
    172
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Hocam istanbuldaysaniz Hindistan cevizi yağını nerden bulabilirim
     
  4. SCHWARZXXL
    Offline

    SCHWARZXXL Özel Üye

    Katılım:
    15 Mart 2006
    Mesajlar:
    3.591
    Beğenileri:
    4.610
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben Macrocenter'dan aldım ama Hammaddeler.com gibi satış sitelerinde de mevcut.

     
    sultanmehmed bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş