Etimek'in besin değerleri

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Kadirzm45 tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Kadirzm45
    Offline

    Kadirzm45 Üye

    Katılım:
    12 Haziran 2014
    Mesajlar:
    48
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
  2. lordsoth
    Offline

    lordsoth Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    362
    Beğenileri:
    282
    Ödül Puanları:
    73
    ETi
    78 gr karb,10 gr protein.
    Zaten tahıl ürünlerini genelinde (yulaf, pilav) 70gr Karb'a 10 gr Prot düşer. Bitkisel Protein olduğu için çok değerli değildir.
     
    Kadirzm45 bunu beğendi.
  3. Kadirzm45
    Offline

    Kadirzm45 Üye

    Katılım:
    12 Haziran 2014
    Mesajlar:
    48
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Doğru ya bitkisel protein tamam teşekkür ederim.
    bu arada amma yağ varmış kızarmış kuru yağı uçmuş gibi duruyordu hergün 2 dilim iyi gidiyordu ona da veda edeceğiz sanırım.
     
  4. lordsoth
    Offline

    lordsoth Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    362
    Beğenileri:
    282
    Ödül Puanları:
    73
    rafine ürün, rafine üründür.Diyet-Light olsa da. Bunu yemektense yulaf ezmesi en iyi seçim.
     
    Kadirzm45 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş