Eti Lifalifi Yemenin Pratik Çözümü

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve mrsevimli tarafından 27 Nisan 2013 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. mrsevimli
    Offline

    mrsevimli Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2013
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar uzun zamandır tüketirken zorlandığım bu ürünü yemenin en pratik yolu;

    1 su bardağı yağsız sütü bir kaba koyup kaynama noktasına gelmiyecek şekilde hafifçe ısıtın daha sonra gramajınıza göre eti lifalifi içine dökün. 1-2 dakika beklerseniz yulaf daha yumuşak bir hal alacak ve en sonunda bir yemek kaşığı harnup pekmezinizi ( keçiboynuzu pekmezi ) ekleyin. Yulafın tadı hafif kırılıyor yumuşadığı içinde rahat yeniyor. Bunu soğuk sütlede denedim ama aynı kıvamı yakalayamıyorsunuz.
     
  2. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Değerli üyemiz;

    Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

    Konu kilitleme sebepleri;

    - Daha önce benzer bir konu açılmıştır
    Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

    Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız



    Arama Kelimeleri :

    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/yemek-tarifleri/eti-lifalifi-yemenin-yolu-55868.html


    Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş