enerji ve sağlık deposu

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve ofis tarafından 15 Haziran 2007 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. ofis
    Offline

    ofis Üye

    Katılım:
    21 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    160
    Beğenileri:
    45
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    muhasebe
    Yer:
    istanbul
    bu karışımı kendim yapıyorum yorucu ve zaman alıyor ama yerken bunu unutuyorsunuz

    hepsi çekilmiş :
    polen
    çörek otu
    zencefil
    ısırgan tohumu
    keten tohumu

    tahin
    üzüm yada dut pekmezi
    bal

    kesilip küçük küçük doğranmış sonrada rondoda çekilmiş:
    kuru incir, kuru kayısı ,kuru kan üzümü(çekirdekleriyle),kuru dut
    son olarakta ceviz parçaları

    tahin bal pekmez karışımı ağız tadınıza göre ayarlaması size kalmış

    çekilmiş tozlarıysa baharatçıdan 50 şer gram alıyorum hepsini karıştırıyorum.karışıma göz kararı olarak ekliyorum uzun süre gidiyor.herşeyin çoğu zarar mantığıyla abartmadan azar azar koyuyorum.


    çeşitlendirmek birşeyler eklemek yada çıkarmak size kalmış ilk başlarda bal,zencefil,ısırgan ve keten tohumu kullanıyordum şimdi bu hali aldı.

    afiyet şeker olsun
     

Sayfayı Paylaş