En Çok Hangi Et türünden Tüketiyoruz?...

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve gorgeouskykhan tarafından 2 Temmuz 2007 başlatılmıştır.

En çok hangi et türünü tüketüyoruz, ey sporcular? (yani, ailecek değil!)

  1. Kırmızı Et

    16,7%
  2. Sulak Et! Balık vb..

    7,2%
  3. Beyaz Et; Tavuk vb.

    75,1%
  4. Diğer Etler; soya eti vb... ama insan eti değil! :)

    1,0%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 108 üye.
  1. AnimalPower
    Offline

    AnimalPower Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    59
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    yogurtlu yumurtali kiyma kavurmasi protein deposu
     
  2. Suarez
    Offline

    Suarez Üye

    Katılım:
    1 Nisan 2012
    Mesajlar:
    98
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    SİGORTACI
    Yer:
    İstanbul
    Maddi açıdan et biraz sıkıntılı baya pahalı besin değerleri bakımından ve fiyat açısından tavuk göğüsü en ideali hala :)
     
  3. -hitman-
    Offline

    -hitman- Üye

    Katılım:
    29 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    429
    Beğenileri:
    320
    Ödül Puanları:
    73
    Yer:
    İzmir
    40 günde yetişen tavuklardan aldığımız proteine pek güvenmemek lazım...
     
  4. tute
    Offline

    tute Üye

    Katılım:
    18 Mart 2012
    Mesajlar:
    126
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    28
    tavuk dışında da alternatif yok malesef. çok direndim yememek için ama ne yiyebilirz ki yerine? hindi etini aradım bulamadım. onun dışında organik tavuk alayım dedim. hem bulması zor. bulsak da kilosu 35 lira. kırmızı et de hem aşırı yemek zararlı hem o da pahalı. içime sinmiyor bu hormonlu tavukları yemek ama elimiz mahkum.
     
  5. geceyar20
    Offline

    geceyar20 Üye

    Katılım:
    15 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    141
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    P90x Koç'u
    Yer:
    Denizli
    Chicken Breast :)
     
  6. REAL Pumpforever
    Offline

    REAL Pumpforever Üye

    Katılım:
    30 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    0
    tawuk gögüs eti.. cok az yagda kırmızı biber ve kekikle marine edilmiş... yanında kepekli pirinç lapası.. tadından yenmez....
    arada da değişiklik olsun diye diet ton balığı...
     
  7. cmrsmr
    Offline

    cmrsmr Üye

    Katılım:
    10 Mart 2013
    Mesajlar:
    568
    Beğenileri:
    303
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    2.kademe Vücut Geliştirme antrenörü
    Yer:
    Trabzon
    Devletimiz kırmızı eti altın değerinde tutmasaydı eskiden olduğu gibi insanlarımızın evlerine sürekli kırmızı et girerdi.
     
  8. Tun4
    Offline

    Tun4 Üye

    Katılım:
    29 Ocak 2010
    Mesajlar:
    300
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    38
    Günde 1 porsiyon tavuk illaki yerim. Ama bu hormon işi herkes gibi benimde kafamı karıştırıyor. Artık tavuktan protein alcağıma sanki protein tozundan almak daha sağlıklıymış gibi bir fikir bile oluşmaya başkadı bende.

    Tabi en iyisi kırmızı et, balık ve yumurta bana göre.
     
  9. fullcontrol
    Offline

    fullcontrol Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    72
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    türkiye crimea bulgaria hungaria
    macaristandayım geyk eti ve yaban domuzu tüketiyorum kaslara çok iyi tavsiye ederim
     
  10. göksunn
    Offline

    göksunn Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Aslında vücudun hepsine ihtiyacı var, hepsinden tüketmeye çalışıyorum ama tavukların hormonlu olduğu söylentilerini ben de duydum. Ayrıca tat ve içerdiği kaliteli proteinlerden dolayı favorim tabii ki kırmızı et :)
     
  11. Arny90
    Offline

    Arny90 Üye

    Katılım:
    13 Nisan 2013
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Ben kirmizi ve beyaz eti kombine ediyorum. 150 gr - 150 gr gibi 1 ogunde ozellikle antreman sonrasi 30-40 gr lik bir karbonhidratla..
     
  12. Dreamer82
    Offline

    Dreamer82 Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ton balığı, tavuk göğüs.
     
  13. fgroan
    Offline

    fgroan Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2012
    Mesajlar:
    216
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    kickboxer
    Yer:
    istanbul- sarıyer
    kımızı et yiyemiyorum yedıgımde dokunuyor herhalde ateş basıyor :D beyaz et ve balık başka seçenek yok.

    soya kıyması kensınlıkle tercih edilmemeli işlenmiş ürün oldukça zararlı.
    büyük balıkklarında ağır metal içerdiğini ve bununda vucutta toksik madde biriktirdiğini dokumuştum prof. dr. ahmet aydının yzısında. küçük balıklar biraz daha iyiymiş.

    yine herkesin kendi tercihi :D
     
  14. semihus
    Offline

    semihus Üye

    Katılım:
    11 Kasım 2010
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    18
    KEskinoğlu tavukları için gezinen tavuk diyorlar. Aldım denedim lezzeti diğerlerine göre farklı ve geç pişiyor.
     

Sayfayı Paylaş