Dana pirzola

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve suzerain1 tarafından 16 Mayıs 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. suzerain1
    Offline

    suzerain1 Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2012
    Mesajlar:
    111
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Arkadaşlar yağsız bi şekilde tavada pişirdim ancak etin kendi yağı çok fazlaymış inanın kırmızı et yemeye korkar oldum. Geç saatte 400 gr kadar yedim bu etin yağı faydalı mı yoksa zararlımı yani bir kereden bişey olur mu? Siz normalde etteki yağlardan kurtulmak için ne yapıyorsunuz?
     
  2. Orkun Oltu
    Offline

    Orkun Oltu Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2014
    Mesajlar:
    239
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    chef
    Kardesım pırzola etın yaglı kısmı benım meslek ascılık bonfıleye yonel ha maddi durumu dusunursen antrikot daha avantajlı. Bırden 400 gr ete yuklenme oğunlere bölmeni tavsiye ederim bikerelikten birşey olmaz afiyet olsun kardesım :)
     

Sayfayı Paylaş