düdüklü tenceredeki besin değerleri

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve fırathan tarafından 10 Haziran 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. fırathan
    Offline

    fırathan Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2011
    Mesajlar:
    93
    Beğenileri:
    55
    Ödül Puanları:
    28
    Düdüklü tencerede pişen yemekler çok lezzetli oluyor özellikle etler yumuşacık oluyor peki bu durumda protein değerlerinide kaybediyorlar mı ? Sonuçta çok yüksek sıcaklıkta pişiyor sütlerde olan durum gibi protein üç boyutlu yapısında bozukluk oluyordur diye düşünüyorum.Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
     
  2. ttolga1111
    Offline

    ttolga1111 Yeni Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2012
    Mesajlar:
    145
    Beğenileri:
    40
    Ödül Puanları:
    0
    uçup gidecek hali yok ya besinlerin xd
     

Sayfayı Paylaş