Bulk icin Misir tarifi

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve wahset2011 tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. wahset2011
    Offline

    wahset2011 Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    11
    bulk donemi icin gayet lezzetli bir tarif
    Malzemeler
    Konserve misir
    sarimsak tozu
    pul biber
    karabiber
    isteyenler tuzda katabilir

    Misiri tereyagli yada tereyagsiz olarak pisirebilirsiniz
    tereyagli yapcaksaniz oncelikle tereyagini atin ve erimesini bekleyin sonra misiri katin ve uzerine baharatlari ekleyin yagsiz yapacaksaniz direk misiri atin ustune baharatlari ekleyin pisirirken karistirmayi Unutmayin.
    Makrolar( Yagsiz): 167 kalori , 13 gr carb, 3 gr protein, 1 gram yag
     
    zeo64 bunu beğendi.
  2. wahset2011
    Offline

    wahset2011 Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    11
    Lor yada kasar kullanarakta tatlandirabilorsiniz [​IMG]
     
    Son düzenleme: 2 Şubat 2015
  3. zeo64
    Offline

    zeo64 Co-Moderator Yönetici Co-Moderator

    Katılım:
    18 Eylül 2011
    Mesajlar:
    1.470
    Beğenileri:
    1.424
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Kocaeli Üni.Bilg.Müh.Öğrencisi
    Yer:
    Kocaeli / Uşak
    ya bak şu işe,mısırı çok severim ama hiç de yemem.aklıma iyi yerleştirdiniz hocam,haftada birkaç ara öğüne güzel gider,ki bu şekilde de çok severim mısırı.teşekkürler fikir için.
     
  4. wahset2011
    Offline

    wahset2011 Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    11
    Rica ederim bende misiri cok severim ozellikle bu sekilde :) ayrica kasar olarak eski kasar kullanmanizi tavsiye ederim
     
    zeo64 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş