Bulgur Ve Tavukta Haşlama

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve zero59 tarafından 10 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. zero59
    Offline

    zero59 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2014
    Mesajlar:
    790
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Tekirdağ
    Merhaba Arkadaşlar Ben Tavuğu Izgara Veya Tavaya Koyup Çok Hafif Yağ Koyup Birazda Su Ekleyip Pişirip Yiyorum Sizce Bunun Bir Zararı Varmı Haşlama Hoşuma Gitmiyor Ve İçeriklerinin Suya Saldığını Duydum Bir Kısmını Ya Böyle Yiyorum Yada Izgarada Ve Bulgur Pilavını Normalmi Yiyeceğiz Az Yağlı Yoksa Haşlama Bulgur mu
     
  2. Hamartin
    Offline

    Hamartin Üye

    Katılım:
    30 Nisan 2008
    Mesajlar:
    345
    Beğenileri:
    190
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Kayseri
    Değerli üyemiz;

    Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
    Konu kilitleme sebepleri;

    - Forum Kurallarına Uymayan İçerik
    Kural Maddesi :
    4- Doğru Bir Yazım Dili Kullanın:
    4.1
    Gereksiz kısaltmalar kullanmak, sms ya da chat dili ile yazmak (slm,mrb,ark.lar,tşk,tşkler,ewet, vb..), okuma zorluğu yaşatacağından yasaktır.
    4.2 Forum Dili Türkçedir.
    Forum dili Türkçedir. Konu başlıklarınızda ya da mesajlarınızda Türkçe karşılığını bulamadığınız kelimeler dışında yabancı dilde kelimeler kullanmayınız.
    Yazım Dili Kuralları İçin Tıklayınız!

    Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş