Bulgur pilavı tarifi

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve XxBadyxX tarafından 4 Temmuz 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. XxBadyxX
    Offline

    XxBadyxX Yeni Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    130
    Beğenileri:
    308
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Evden
    arama yaptım da tam istediğim şeyi bulamadım..sade bi şekilde bulgur pilavı nasıl yapılır, cıvık cıvık lapa lapa olmadan, tane tane şekilde olmasını istiyorum nasıl yapabiliriim :) yardımcı olabilirmisiniz
     
  2. Azi
    Offline

    Azi Yeni Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2011
    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    2.003
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    XxBadyxX bunu beğendi.
  3. XxBadyxX
    Offline

    XxBadyxX Yeni Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    130
    Beğenileri:
    308
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Evden
    Sağol kardeşim de şeyi anlamadım ya şimdi 1 su bardağı bulgura bi su bardağı su mu koyulcak kural bumu, bende aynen yarın bi deniycem ama biber soğan koymayı düşünmüyorum sadece bulgur daha çok hoşuma gidiyo :) bide içine ton balığı karıştırınca çok felaket bişey olcak :D
     
  4. Freedommm
    Offline

    Freedommm Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    359
    Beğenileri:
    172
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Hell
    Genelde 4 katı su koyulur bulgura, pirince ise 3 en azından ben öyle yapıyorum.
     
  5. Azi
    Offline

    Azi Yeni Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2011
    Mesajlar:
    488
    Beğenileri:
    2.003
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Bulgura biber ve soğan koymanı şiddetle tavsiye ediyorum...Hem tadını daha güzel yapıyorlar hemde birbirlerine çok yakışıyorlar :)

    1 su bardağı bulgur,1 su bardağı su olayını ben uygulamıyorum...Alıyorum bakkaldan yarım kilo bulgur pilavı...Eve geliyorum ayıklıyorum...Bir yandan da çaydanlığa su koyuyorum onu kaynatıyorum...

    Yani benim ölçütüm:Yarım kilo bulgur pilavına 1 çaydanlık dolusu sıcak su :)
     
    XxBadyxX bunu beğendi.
  6. XxBadyxX
    Offline

    XxBadyxX Yeni Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    130
    Beğenileri:
    308
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Evden
    bende ondan sordum az önce başka bi yerde de iki su bardağı bulgura 4 su bardağı su koyulur diyodu, sen 4 katı diyosun :)
     
  7. Freedommm
    Offline

    Freedommm Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    359
    Beğenileri:
    172
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Hell
    Az sonraki öğünümde bulgur pilavı var 4 katı suyla yapıyorum resmini koyarım seninde için rahat eder benimde:)
     
    XxBadyxX bunu beğendi.
  8. hsyndmn
    Offline

    hsyndmn Üye

    Katılım:
    26 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    31
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    28
    Azi ve XxBadyxX bunu beğendi.
  9. XxBadyxX
    Offline

    XxBadyxX Yeni Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    130
    Beğenileri:
    308
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Evden
    tamam bekliyorum :D
     
  10. Freedommm
    Offline

    Freedommm Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    359
    Beğenileri:
    172
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Hell
    Ton balıklı, sebzeli, yağsız bulgur pilavı

    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 5 Temmuz 2012
    Azi ve fsmy bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş