bu malzemelerle nasıl protein bar yapabilirim

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve gagkoo89 tarafından 3 Mart 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. gagkoo89
    Offline

    gagkoo89 Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2008
    Mesajlar:
    262
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar okula götürmek için protein bar yapmak istiyorum sizce bu mazlemelerle protein bar yapbilirmiyim 1.protein tozu 2.yulaf 3.yumurta 4.süt
    arkadaşlar sadecebu malzemeleri kullanmak istiyorum şeker falan ilave etmek istemiyorum bal veya fıstık ezmeside kulanmak istemiyorum sizce bu malzemelerle protein bar yapabilriiyim bide nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
     
  2. jazz32
    Offline

    jazz32 Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2010
    Mesajlar:
    114
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yanlış hatırlamıyorsam bunların bir kapta karıştır fakat sütü fazla katma kıvam almaz yulafla protein tozunu ve yumurta beyazını karıştır ondan sonra biraz süt koy illaki koycam diyorsan içine elma yada portakal koy isteğe bağlı fırına sür çıkar gitsin :D
     
    gagkoo89 bunu beğendi.
  3. CaglarYildiz
    Offline

    CaglarYildiz Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2011
    Mesajlar:
    427
    Beğenileri:
    172
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgisayar Mühendisi
    Yer:
    Ankara
    ne kadar çok süt koyarsan okadar vıcık vıcık oluyor o yüzden sütü çok koyma protein tozunu yulaf ezmesini ve yumurtayı blendırda iyice karıştır sonra bunun üzerinde biraz süt ilave et sonra buz dolabını at donduktan sonra da çıkar folyoya sar götür okula
     
    gagkoo89 bunu beğendi.
  4. gagkoo89
    Offline

    gagkoo89 Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2008
    Mesajlar:
    262
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    0
    bunu buzdalabına değilde fırına koyup yapsam olurmu
     
  5. Dexter_Morgan
    Offline

    Dexter_Morgan Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2012
    Mesajlar:
    1.224
    Beğenileri:
    663
    Ödül Puanları:
    123
    ben denedim kek gibi bişe ama sütü çok koyunca biraz daha yulaf eklemek zorunda kaldım tadı pek güzel olmadı soğuk hali daha güzeldir eminim ama hiç denemedim soğuk halide yenmezki yumuşak olur dökülür
     
    gagkoo89 bunu beğendi.
  6. ARSON
    Offline

    ARSON Üye

    Katılım:
    23 Ekim 2005
    Mesajlar:
    461
    Beğenileri:
    1.607
    Ödül Puanları:
    103
    Meslek:
    V.G.F. 1.Kademe Antrenör
    Yer:
    MERSİN
  7. CaglarYildiz
    Offline

    CaglarYildiz Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2011
    Mesajlar:
    427
    Beğenileri:
    172
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Bilgisayar Mühendisi
    Yer:
    Ankara
    fırında yapıldığında protein tozunun kimyası değişecektir ve nasıl sonuç verir bilemediğim için buz dolabına at dedim karar senin tabi yumurtayıda pişirdikten sonra blendirdan geçirmek gerek onu yazmayı unutmuşum ekleyim
     
    gagkoo89 bunu beğendi.
  8. west67
    Offline

    west67 Üye

    Katılım:
    22 Ekim 2011
    Mesajlar:
    66
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    Zonguldak
    yumurta koymadan yulaf,toz,süt le yap bence yumurta çiğ olsa olmaz pişsede olmaz sonra bozulabilir dışarda kaldığında vs. yulaf toz ve süt le yaparsan sorun çıkmaz hatta süt yerine su koyarsan aylarca hatta yıllarca saklıyabilirsin :)
     
    gagkoo89 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş