Buğday / Hedik

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve MERAKLI tarafından 29 Ocak 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. MERAKLI
    Offline

    MERAKLI Üye

    Katılım:
    5 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    485
    Beğenileri:
    152
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    ÖĞRENCİ
    Yer:
    KIRIKKALE
    Arkadaşlar uzun süredir evde işlenmemiş buğday tüketmeye başladım. Kilosu 1 ytl felan ( kunduru olanı ). Evde suda bir müddet haşlanınca köyle haşır neşir olanlarımız bilirler hedik olur ve çok lezzetlidir karbonhidrat açısındanda oldukça zengin vede ucuz bir yöntem olduğunu düşünüyorum evde çerez niyetine ara öğünlerde yenebilir. Ayrıca özellikle kilo almak isteyen arkadaşlarımız bolca tüketebilirler diye düşünüyorum.

    Ancak şöyle bir sorum olucak buğday ekmeğinden beyaz ekmekten uzak durulması her defasında belirtiliyor bu buğday içinde geçerlimi vede uyguladığımız bu beslenme şekli ne gibi + - ler getirir.
     
  2. yalnızkovboy_89
    Offline

    yalnızkovboy_89 Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2009
    Mesajlar:
    916
    Beğenileri:
    378
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Endüstriyel Otomasyon
    Yer:
    İstanbul
    Hedik gerçekten çok kaliteli bir karbonhidrat kaynağıdır fakat ekmek her ne unundan yapılıyor olsada bence çok fazla tüketilmemeli.İlla tüketeceksenizde bol tahıllı ekmeklerden olmasındasında fayda var...
     

Sayfayı Paylaş