tartışmaya müdahil olmayayım dedim ancak en iyi diye bilinen yoğurdu bile ağzı açık beklettiğinizde 3. gün küflenir. market sahibi olarak bunu nasıl referans alırsınız anlamıyorum.
edit: ayrıca şunu da belirteyim, çoğumuz sırf protein yüzünden bim ve a101'den ton balığı alıyoruz. bu ton balıklarının dardanelle neredeyse hiçbir farkı yok. tek fark, ton balığının kesiminden sonra iri ve löp parçaların dardanel'e parçalanmış ve unufak kalmış tabir-i caizse yontma sonrası artık kalanların bim'e verilmesidir. bir de civa meselesi var, ton balıkları evet dip balıklarıdır ağır metaller içerebilir, ancak zaten şirketlerin alım yaptıkları ton balığı üreticileri kıyıya yakın derinliği fazla olmayan yerlerde çiftliklerde yetiştiriyorlar. yani söylendiği kadar ağır bi' civa içerme durumu olduğunu sanmıyorum.
ama daha bilgili biri çıkar da anlatırsa benim de içim rahat eder açıkcası. ya da yemeyi azaltırım. nerdeyse günlük olarak tüketiyorum çünkü.
Son düzenleme: 26 Mayıs 2015