Beslenme konusunda!

Konusu 'Dertleşme' forumundadır ve PowerLife tarafından 11 Mayıs 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. PowerLife
    Offline

    PowerLife Üye

    Katılım:
    29 Mart 2012
    Mesajlar:
    83
    Beğenileri:
    30
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    İstanbul
    Arkadaşlar çoğu kişide beslenmede öğlen ve aksam yemeklerinde tavuk görüyorum.Bu konuda bana biraz bilgi verirmisiniz.Izgaradamı yoksa tavadamı yapıyoruz tavugu_?
     
  2. Swager
    Offline

    Swager Üye

    Katılım:
    29 Ekim 2011
    Mesajlar:
    451
    Beğenileri:
    391
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    haşlama ve tava daha çok kullanılıyor.yalnız haşlamayı yaparsan içine sevdiğin baharatlardan at yoksa yemek zor olur.tavada yapmayı düşünürsen güzel bir tavada çok daha lezzetli olduğu gördüm tava kalitesine dikkat et.
     
  3. Mert53
    Offline

    Mert53 Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2013
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    Ben elektrikli ızgarada yapıyorum. Yağsız oluyor.
     
  4. PowerLife
    Offline

    PowerLife Üye

    Katılım:
    29 Mart 2012
    Mesajlar:
    83
    Beğenileri:
    30
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    İstanbul
    ben yag yakmak için listeme tavuk eklemeyi düsünüyorum ama tavada mecbur yağlı yapmam lazım.Izgara desen evde yapılcak iş değil.Elektrikli ızgaram olsaydı keske yagsız güzel bi tavuk yerdim ..
     
  5. Push-Up
    Offline

    Push-Up Üye

    Katılım:
    24 Nisan 2013
    Mesajlar:
    80
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Bizim evde var 30tlye almıştı babam
     
  6. Aranel
    Offline

    Aranel Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2012
    Mesajlar:
    1.008
    Beğenileri:
    611
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Haşlama yapıyorum sabahdan tavuk göğsünü

    Sonra parçalara ayırıp üzerine toz kırmızı biber, karabiber, kimyon atıyorum biraz da limon sıkıyorum

    Gayet güzel yenebilir bir hale geliyor
     
    Swager bunu beğendi.
  7. boksbody
    Offline

    boksbody Özel Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2012
    Mesajlar:
    4.471
    Beğenileri:
    2.870
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    nası yersen ye ama yağlı derili kısmından yeme
    bol yağlıda yeme
    ben çoğu zaman kuşbşı edip haşlıyorum sonra kaşık kaşık yiyorum (bütün halde haşlanmıştan daha tatlı oluyor)
    bütün göğüs haşlayacaksan içnde su kalsın yoksa kupkuru ve tatsız oluyor
    bazen tavada kendi suyunu bir bardakkadar su atıp kızartıyorum
    hepsindede çok az zeytin yağı kullanıyorum
     
    Cellucorc4 bunu beğendi.
  8. Cellucorc4
    Offline

    Cellucorc4 Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2010
    Mesajlar:
    480
    Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    istanbul

    bende tavuğu kuş başı yapıyorum ve haşlıyorum kapagını kapıyorum iyice sulanıyor zaten almaya yakın domates ve biber dogruyorum çünkü diri daha cok seviyorum suyuna lezzet katması yetiyor ohh birazda tuz canım çekti sanırım gidip yapıcam
     

Sayfayı Paylaş