Bazlama Tostu

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve BugraCavkaytar tarafından 22 Mart 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 8 üye.
  1. BugraCavkaytar
    Offline

    BugraCavkaytar Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2013
    Mesajlar:
    141
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Sakarya
    İhtiyacımız olanlar :

    Taze bazlama
    Tercihen light veya az yağlı kaşar peyniri
    İsteğe göre hindi salam

    En yakın fırınımızdan taze bazlamamızı alıyoruz ister tamamının yada isterseniz yarısının içini boş yer kalmayacak şekilde dolduruyoruz ve tost makinemize atıyoruz.Kaşarlar erimeye başladıktan sonra yaklaşık 20-25 sn daha makinede tutuyoruz.Yedikçe yemek isteyeceğiniz birşey bu.Gerçekten çok çok lezzetli oluyor :)

    Afiyet olsun :)
     
    Son düzenleme: 22 Mart 2013
  2. zeo64
    Offline

    zeo64 Co-Moderator Yönetici Co-Moderator

    Katılım:
    18 Eylül 2011
    Mesajlar:
    1.904
    Beğenileri:
    1.831
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Kocaeli / Uşak
    ondan sonra yağlandım da yağlandım :)
     
  3. BugraCavkaytar
    Offline

    BugraCavkaytar Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2013
    Mesajlar:
    141
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Sakarya
    100 gram bazlamanın içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 gram yağ vardı light kaşarda 7 gram hindi salamda 13 gram zaten salam tercihen konabilir.Her gün yenmese de haftada 1 veya 2 kere yenebilir :)
     
  4. zeo64
    Offline

    zeo64 Co-Moderator Yönetici Co-Moderator

    Katılım:
    18 Eylül 2011
    Mesajlar:
    1.904
    Beğenileri:
    1.831
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Kocaeli / Uşak
    yağlanma yağla mı olur?boşuna bağırılmıyor özellikle difinasyon döneminde beyaz ekmekten uzak durun diye.
     
  5. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Bol yemeler, bu kafayla yukarida yazilan gibi yaglandim diye aglarsiniz,

    Makrolara takilmiyorum, tabik i bir yemek ile yaglanilmaz ama alinan karbo basit, icerikler islenmis et urunleri,

    Siz siz olun bulkta bile clean (temiz) yiyin...
     
  6. thetramp
    Offline

    thetramp Özel Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2007
    Mesajlar:
    2.723
    Beğenileri:
    2.368
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Elektrik-elektronik mühendisi
    Yer:
    manisa
    Bazlamayı fırından alıyoruz, kaşarı marketten, tost makinesine atıp yapıyoruz, tamam ama tarif bunun neresinde bildiğin tost bu :)
     
    muratcan.biceps, uzzman ve (silinen üye bunu beğendi.
  7. repax
    Offline

    repax Üye

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    230
    Beğenileri:
    53
    Ödül Puanları:
    38
    biraz yağlı olabılır ama tadının süper olduguna eminim :D
     
  8. murat1997
    Offline

    murat1997 Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2013
    Mesajlar:
    80
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Lise Ögrencisi
    Yer:
    İzmir
    Yağı az ama yinede dikkat etmekte gerek.
     
  9. muratcan.biceps
    Offline

    muratcan.biceps Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2012
    Mesajlar:
    1.160
    Beğenileri:
    540
    Ödül Puanları:
    93
    burada vg ile ilgili yemek tarifleri paylaşılacak sanıyordum? ayrıca tost yapmayı bilmeyen var mı?
     
  10. denizgnr97
    Offline

    denizgnr97 Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    264
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    Powerline Sport Center
    bende bazlamalı tost yerim antrenmandan sonra bazen ama tam buğday bazlama 1-2 incecik dilim kaşar ve haşlanmış tavukla yapıyorum bazen yeşilçay veya benzeri birşeyle gayet temiz bir tercih bence
     
  11. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    67
    Ödül Puanları:
    38
    tadı güzel olduğundan eminimde diyetteyız malum yağ içeriğide bana göre fazla tabi ben 1 tane yersem bile canım daha isticegı için kendımı durduramıcağım için yermiyim , hayır yemem:)
     

Sayfayı Paylaş