Balık hakkında bi yardım :)

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Franquez tarafından 6 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    arkadaşlar merhaba haftada 1-2 balık tuketmeye calısıyorumda malum evdekı herkes fırında ızgara şeklı kuru oluyor gıbısınden sevmıyorlar ve annemıde ayrı ayrı ugrastırmak ıstemıyorum balık tavasında yapıldıgında besın degerlerınde cok bı degısme olurmu tam bılgısı olan varsa sevınırım kızartmalarda bılıyorumda değişiklik iyidir
     
  2. umut1319
    Offline

    umut1319 Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2014
    Mesajlar:
    220
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Unsuz sana son hepsini kızarttığında cok az yağla kızartabilir az miktarda balık bol salatayla tüketebilirsin

    D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  3. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    eyv bildiğmi bilgiler genede teşekkür ekstra bilgisi olan varmı dıye sorayım dedım
     
  4. umut1319
    Offline

    umut1319 Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2014
    Mesajlar:
    220
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Benm doktorum demişti protein li besinleri cok yakmadığımız pişirmediğimiz takdirde cok fazla besin değeri değişmez sadece bizim içine kattıklarımızla artar dedi

    D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  5. salihsaglammm
    Offline

    salihsaglammm Üye

    Katılım:
    5 Ekim 2015
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    3
    Dostum valla ben ton balıgı yiyorum ton balıgı yersen hem uğraşmazsın fazla hemde 20 gram protein alırsın (büyüklüğüne göre değişir zaten arkasında yazar) yağı ya çicek yağıdır yada kendi yağıdır (oda markasına göre değişir) yani ton balıklı salata yapıp yiyebilirsin hem ;))

    SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    dostum senın bıldıgın bılgılerı zaten bılıyorum ekstra olan varsa dıye sordum genede teşekkürler gülümsettin:)
     
  7. testorhan
    Offline

    testorhan Üye

    Katılım:
    30 Eylül 2015
    Mesajlar:
    104
    Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    38
    Ben de haftada en az 1-2 kez somon yiyorum, kaliteli yag acisindan ve protein acisindan cok zengin, 100gr da yakkasik 20-25gr protein iceriyor, ayrica kizartirken tavaya yag koymaniza gerek yok kendi yaginda pisiyor, limonu siktin mi harika bir lezzet.

    Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
     
  8. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    aldım bende öyle yapıyorum 2 keredir yedim gayet iyi benım anlatmaya calıstıgım baska bıseydı ama olsun sagolun:)
     

Sayfayı Paylaş