Baharat Mix ; Tavuk Göğsü, Ciğer, Taşlık için

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve umut- tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. umut-
    Offline

    umut- Üye

    Katılım:
    5 Eylül 2013
    Mesajlar:
    183
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    tasarım
    Yer:
    izmir
    benim Tavuk göğsü, ciğer ve taşlıkta fix pişirme tarifimdir ;

    eti : baş parmağım kadar doğradıktan sonra direk kızgın yağa atıyorum 10 dk kızgın yağda tuz dahi atmadan kızartıyorum

    pişmesinin bitmesine yakın kekik, nane, kimyon, karabiber, tuz (arzuya göre pul biber, sarmısak da eklenebilir ) i önce küçük bir kapta karıştırıp pişirme işleminin bitmesine yakın bolca üstüne serpiyorum karıştırıp bırakıyorum

    Baharatı seven arkadaşlar oldukça bol kullanabilirler

    AFİYET OLSUN ....
    --- Mesaj birleştirildi, 13 Aralık 2014 ---
    konuyu yanlış başlığa açtım
     

Sayfayı Paylaş