bıldırcın yumurtasıyla ilgili sorun

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve kralmert1997 tarafından 22 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. kralmert1997
    Offline

    kralmert1997 Üye

    Katılım:
    25 Ocak 2013
    Mesajlar:
    71
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Merhabalar

    Ben bu bıldırcın yumurtasını rafadan yaptım ama açana kadar patlıyor :D

    Rafadan değilde biraz daha fazla kaynatsamda katı olarak yesem olurmu o şekilde kaç tane yesem olur
     
  2. thebky
    Offline

    thebky Üye

    Katılım:
    13 Şubat 2010
    Mesajlar:
    476
    Beğenileri:
    170
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Ankara
    Normal yumurtada lizozum miktarı az olduğu için çiğ yenilmesi sakıncalıdır fakat bu durum bıldırcın yumurtası için geçerli değildir içeriğindeki yüksek lizozom çiğ olarak tüketilmesine olanak sağlar. 100 gramındaki protein miktarı normal yumurta ile aynı sayılır. Kaç tane yemen gerektiğine duruma göre kendin karar verebilirsin.
     
  3. kralmert1997
    Offline

    kralmert1997 Üye

    Katılım:
    25 Ocak 2013
    Mesajlar:
    71
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18

    Bu kesin bir bilgimi vücut yapacağız diye hasta olmayalım.
     

Sayfayı Paylaş