Büyük Protein Kaynağı Menü: Yulaf ezmesi ve whey

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Despo tarafından 12 Eylül 2007 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 19 üye.
  1. paradisse
    Offline

    paradisse Üye

    Katılım:
    17 Ocak 2010
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    deniyeceğim ilk fırsatta fakat vanilyalı wheyim yok double çilkolata var.......
     
  2. mertakb
    Offline

    mertakb Üye

    Katılım:
    29 Nisan 2009
    Mesajlar:
    533
    Beğenileri:
    130
    Ödül Puanları:
    0
    farketmez arkadaşım sadece tadı değişir
     
  3. draft
    Offline

    draft Üye

    Katılım:
    4 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.580
    Beğenileri:
    1.691
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mimar
    Yer:
    İstanbul
    Bende buna yakın bir tarifi kahvaltı olarak yapıyorum ama tarçın gerçekten ilginç olabilir. Ben çikolatalı yulaf ile 500gr light yoğurdu karıştırıp içine 1 ölçek whey koyuyorum. Sonuç: 25gr kazein(yoğurt saolsun) + 25 gr whey + yulaf :D
     
  4. mcirpan81
    Offline

    mcirpan81 Üye

    Katılım:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    105
    Beğenileri:
    57
    Ödül Puanları:
    38
    Tarif gayet güzel görünüyor...bende kendıme gore boole denemeler yapıyorum ama ben mıkro dalga kullanmıyorum olmayan arkadaslar benım yaptıım gıbı yapabılırler...

    Suyu (1 ölçek) tuzla beraber kaynatıyorum..yulaf ezmesını (1/3 ölçek) kaynayan suya atıp 5 dk karıstırıyorum..sonra muz çilek vs (ne hosunuza gıdıyosa meyve olarak) ekleyip sogumasını beklıyorum..en son normal tarıfte olduu gıbı whey proteın eklıyorum...
     
  5. jimraynor
    Offline

    jimraynor Üye

    Katılım:
    30 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.466
    Beğenileri:
    961
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Endüstri Mühendisi
    Yer:
    Antalya
    teşekkürler. Bu şekilde wheysiz bir yemek tarifi önerin var mı. Yumurtayla yulafı yapıyorum fakat hiç çekilmiyor sabahları.
     
  6. mcirpan81
    Offline

    mcirpan81 Üye

    Katılım:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    105
    Beğenileri:
    57
    Ödül Puanları:
    38
    Bir tane daha tarifte, yulafın yenılebılırlıgını artırmak için buldum..

    genısce bı kaseye yulaf ezmesi konur daha sonra bır mıktar bal eklenır.ustune yavas yavas sut eklenir (ben yağsız sut kullanıyorum) ve karıstırılır.yulafın sutu emmesı ıcın bıraz beklenır.yulaf lapa gıbı olunca uzerıne bır tane (yarım da olabılır) muz eklenır..muz iyice ezılır ve karıstırılır..ustune ufalanmıs fındık konur.son bı kez karıstırılır...yemeye hazır..

    lezzetlı oluyo gercekten..bence deneyın..
     
  7. deathlifter
    Offline

    deathlifter Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.416
    Beğenileri:
    2.739
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    bilgisayar muhendisi
    Yer:
    istanbul
    buna lor da eklenebilir. ben öyle yapıyorum yulaf + lor + su + yarım tatlı kaşığı bal. antrenmandan 1.5-2 saat evvel aldığım için süt koymuyorum. diyet durumunua göre fındık fıstık eklenebilir.
     

Sayfayı Paylaş