arkadaşlar tek bir sorum var lütfen cevaplayın

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve fokum tarafından 24 Ekim 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. fokum
    Offline

    fokum Üye

    Katılım:
    12 Ekim 2011
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar ben tavuğu haşlamak yerine,fırın poşetinde fırında yapıyorum içine yağ veya baharat katmıyorum.Sizce doğrumu yapıyorum yoksa haşlamalımıyım yinede?
     
  2. ZeusS_
    Offline

    ZeusS_ Yeni Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2011
    Mesajlar:
    1.123
    Beğenileri:
    1.924
    Ödül Puanları:
    0
    Aynı şey yağ yoksa sıkıntı yok :) Ben haşlayarak yapıyorum daha çabuk oluyor :)
     
  3. fokum
    Offline

    fokum Üye

    Katılım:
    12 Ekim 2011
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sağol ama böyle daha lezzetli oluyor valla:d
     
  4. neglector
    Offline

    neglector Üye

    Katılım:
    29 Aralık 2010
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Malatya
    Yağı neden sıkıntı olarak görüyorsun ? onu anlamadım ?
     
  5. ReD_DeviLs
    Offline

    ReD_DeviLs Üye

    Katılım:
    11 Ekim 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    çünkü kişi kilo almak istemiyordur diyettedir.
     
  6. demircan256
    Offline

    demircan256 Üye

    Katılım:
    3 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.910
    Beğenileri:
    2.223
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    güvenlik
    Yer:
    istanbul
    tavuktan gelen yağdan ne olacak arkadaşllar takılmayın bu kadar..tadı nasıl hoşuna geliyor ise o şekilkd etüket..sonuçta sürekli tavuk yiceğimize göre..hergün aynı tadı ister istemez sıkıyor adamı...değişik değişik nasıl hoşunuza geliyor ise tüketin bence...

    afiyet olsun...
     
    onbir bunu beğendi.
  7. conicon
    Offline

    conicon Üye

    Katılım:
    8 Aralık 2010
    Mesajlar:
    291
    Beğenileri:
    117
    Ödül Puanları:
    53
    Derisi olmadığı müddetçe sorun yok, hı birde temizlerken tavuğu özellikle döş kısmındaki yağları iyi almak gerekiyor.
     
  8. BEEFCAKE
    Offline

    BEEFCAKE Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    18
    Haşlanmış 100 gr tavuk göğsünde yaklaşık 3 gr, fırında pişende 5 gr yağ olduğunu araştırmıştım bir ara,
     
  9. onbir
    Offline

    onbir Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    810
    Beğenileri:
    516
    Ödül Puanları:
    0
    tek kelimeyle agzına saglık ya 3 5 g yaga takılıyorlar şaka gibi yarışmacılar sanki...
     
    demircan256 bunu beğendi.
  10. dozo
    Offline

    dozo Üye

    Katılım:
    28 Haziran 2010
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    kardeşim en iyisini yapıyorsun.. kilo proglemin yoksa biraz yağ vs de katabilirsin.. haşlanmış tavuk saman gibi yiyemiyorum artıkkafa_
     

Sayfayı Paylaş